(HIBURAN) COACH MEMPERSEMBAHKAN PENGALAMAN KONSERT MAYA BERSAMA DEF JAM SEA BAGI MEMPERKENALKAN KOLEKSI MUSIM LURUH 2021

Spread the love

Coach mempersembahkan pengalaman konsert maya bersama Dej Jam SEA, sekaligus merupakan konsert maya pertama yang bakal diadakan di rantau Asia Tenggara. Acara konsert bakal berlangsung pada hari Khamis, 24 Jun jam 9:00 malam (GMT+8 Malaysia & Singapura) dan pada jam 8:00 malam (GMT+7 Thailand & Indonesia) yang akan berlangsung secara serentak di Malaysia, Singapura, Thailand dan Indonesia.

Pengalaman konsert maya Coach x Def Jam SEA adalah bertujuan untuk merapatkan masyarakat dengan pendekatan moden namun berunsur nostalgia terhadap muzik yang diinspirasikan daripada era 80-an, sealiran dengan komitmennya dalam memperkenalkan artis baharu dan pada masa akan datang. Menampilkan tiga belas artis daripada empat negara dari serata Asia Tenggara, acara maya secara langsung tersebut bakal dihangatkan dengan penampilan oleh penyanyi rap terkenal Malaysia, Joe Flizzow, artis hip-hop Inggeris-Tamil, Yung Raja, penyanyi rap Amerika-Thai, DABOYWAY, dan penyanyi rap dari Indonesia, Rayi Putra. Barisan artis itu juga melibatkan penulis serta penyanyi rap yang pernah merangkul pelbagai anugerah seperti SonaOne yang merupakan penerbit dan penulis, penyanyi rap sedang meningkat naik, Yonnyboii, dan penyanyi rap wanita, SYA.
Kesemua artis yang terbabit bakal memperagakan koleksi Musim Luruh 2021 Coach ketika konsert tersebut berlangsung. Diilhamkan oleh Pengarah Kreatif Coach iaitu Stuart Vevers dengan visi free-spirited Coach, koleksi Musim Luruh ini menggabungkan hasil seni berzaman jenama tersebut dengan pakaian sukan Amerika, memperkenalkan gabungan klasik-moden dengan pakaian sukan ala vintaj yang sangat menarik.
Bermula 9 sehingga 17 Jun, pelanggan akan menerima pautan dan kata laluan ke pengalaman konsert maya Coach x Def Jam SEA dengan sebarang pembelian. Pelanggan juga boleh membuat pembelian dari rumah dengan perkhidmatan “Coach on Delivery”, di mana mereka boleh menghubungi pegawai jualan yang akan membantu pembelian mereka melalui outlet-outlet di https://malaysia.coach.com/static/CStSearchStore.jsp
Layari disini untuk maklumat lebih lanjut mengenai konsert maya tersebut. https://www.coachxdefjamsea.com/

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *