(HIBURAN) PROGRAM AXN BULAN MAC 2016 -Saksikan AXN di Astro (Ch701) dan AXN HD (Astro B.yond Ch721)

crim min-horz

PROGRAM AXN BULAN MAC 2016

crim minCriminal Minds: Beyond Borders

Pertama & Eksklusif

Mulai 17 Mac, setiap Khamis pukul 10:00PM

Musim ini tertumpu pada Division Antarabangsa khusus dari FBI yang bertugas menyelesaikan kes jenayah dan menyelamatkan orang Amerika yang dalam bahaya ketika berada di luar negeri. Menggepalai Unit-unit Maklum balas Antarabangsa, Ketua Unit Jack Garrett, telah mempunyai pengalaman selama 20 tahun di agensi tersebut. Ia mempunyai pasukan yang sangat ia percayai, termasuk Clara Seger (seorang ahli antropologi budaya yang pintar, suka mengembara dan pintar dalam pelbagai bahasa), Matthew Simmons (bekas pahlawan tentera dengan kemahiran yang beliau miliki di medan perang), Russ “Monty” Montgomery (anak kesayangan di unit tersebut, penganalisis teknologi yang cerdas yang juga bekerja di Amerika Syarikat dengan keluarga mereka yang sedang mengalami kesulitan ketika kelompoknya jauh dari rumah), dan Mae Jarvis (pasukan perubatan yang sungguh berani).

Dibintangi oleh: Gary Sinise (Unit Chief Jack Garrett), Alana De La Garza (Clara Seger), Daniel Henney (Matthew Simmons), Tyler James Williams (Russ “Monty” Montgomery), Annie Funke (Mae Jarvis).

© 2016 ABC Studios

KEMBALI DARIPADA PERTENGAHAN MUSIM

quan

QUANTICO

Pertama & Eksklusif

Mulai 7 Mac, Isnin pukul 10:00PM

Permulaan pertengahan musim Quantico yang dinanti-nantikan telah kembali! Selepas terhenti selama 3 bulan, Quantico akhirnya kembali untuk menghadapi misteri terbesar tahun ini di televisyen. Adakah Elias bertindak semata-mata? Apakah penglibatan Kaleb? Mengapakah Alex dianyai? Apa yang terjadi antara Alex dan Liam pada malam Tahun Baru? Hubungan peribadi kompleks ditetapkan terhadap operasi yang lebih besar, iaitu FBI telah melihat siri ini menjadi satu kejayaan penilaian di Amerika Syarikat dan di seluruh Asia dalam AXN.

© 2015 ABC Studios

 

MUSIM BARU

voiThe Voice 10

Pertama & Eksklusif

Pada 1 dan 2 Mac, Selasa dan Rabu pukul 8:10PM

Acara kegemarannya para peminat telah kembali untuk musim ke-10! Christina Aguilera akan menggantikan Gwen Stefani sebagai jurulatih selepas beraksi selama satu musim.

Dibintangi oleh: Adam Levine, Blake Shelton, Pharrell Williams dan Christina Aguilera.

© 2016 Talpa Content. The Voice is a registered trademark by Talpa Content B.V., licensed by Talpa Global B.V.

 

PROGRAM KHAS
‘Friday Movie Marathon’ – Setiap Jumaat

25 Mac, mulai pukul 11:30am

Nikmati Jumat Anda bersama deretan film special dari AXN!

growGrown Ups 2

25 Mac, Jumaat pukul 11:30AM

Pelakon-pelakon komedi utama daripada filem Grown Ups kembali lagi (dengan tambahan watak baru yang menarik) untuk membawakan lebih keceriaan. Lenny (Adam Sandler) dan keluarganya telah pindah ke kota kecil di mana Lenny membesar bersama teman-temannya. Kali ini, Lenny dan teman-temannya mendapatkan pembelajaran berharga daripada anak-anak mereka pada suatu hari terkenal penuh dengan kejutan: hari terakhir sekolah.

Dibintangi oleh: Adam Sandler (Big Daddy), Steve Buscemi (Fargo), Taylor Lautner (Twilight), Oscar nominee Selma Hayek (Frida) dan Maria Bello (Payback)

© 2013 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.

 rv

RV

25 Mac, Jumaat pukul 1:20PM

Si pekerja keras, Bob Munro, sang isteri – Jaime, putri mereka yang berusia 15 tahun – Cassie, dan anak mereka yang berusia 12 tahun – calt, sangat memerlukan suatu masa bersama yang berkualiti. Setelah menjanjikan untuk membawa keluarganya untuk bercuti ke Hawaii, Bob tiba-tiba mengubah rancangan tersebut tanpa memberitahu mereka. Alih-alih seminggu di syurga tropika, mereka malah melakukan perjalanan ke Colorado dengan sebuah kenderaan rekreasi.

Dibintangi oleh: Robin Williams, Jeff Daniels, Cheryl Hines, Joanna “JoJo” Levesque, dan Josh Hutcherson.

© 2006 IMF Internationale Medien und Film GmbH & Co. 3. Produktions KG. All Rights Reserved.

cap mphCaptain Phillips

25 Mac, Jumaat pukul 3:10PM

Captain Phillips bercerita tentang sebuah kisah penyelidikan yang dilakukan secara terus-menerus mengenai kes perampasan kapal kontainer Amerika Serikat Maersk Alabama oleh lanun Somalia pada tahun 2009. Filem ini menumpukan hubungan antara komander Alabama, Kapten Richard Phillips (peraih dua kali Academy Award ® – pemenang Tom Hanks), dan komander lanun Somalia, Muse (Barkhad Abdi), yang mendera beliau. Filem ini diarah oleh calon Academy Award®, Paul Greengrass.

© 2013 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.

 

whiteWhite House Down

25 Mac, Jumaat pukul 5:35PM

 Saat sedang melancong di Gedung Putih bersama anak perempuannya, petugas polis (Channing Tatum) berusaha melindungi anaknya dan presiden (Jamie Foxx) dari kumpulan bersenjata berat dari penjajah tentera.

Dibintangi oleh: Channing Tatum (Magic Mike), pemenang Academy Award Jamie Foxx (Django Unchained), nominasi Oscar Maggie Gyllenhaal (Donnie Darko) dan James Woods (Against All Odds), dan Jason Clarke (Zero Dark Thirty).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *