(HIBURAN) INNUENDO THE RETURN

Spread the love

Shiraz Projects Sdn Bhd dengan bangga mempersembahkan kumpulan R&B terkemuka Malaysia, INNUENDO, kembali ke industri muzik dengan konsert ’comeback’ mereka pada hari Jumaat, 8.30 malam, 10 April 2020 di Istana Budaya, Kuala Lumpur.

 
Selepas berehat atau hiatus panjang dari industri muzik, INNUENDO kembali dengan konsert untuk meraikan kemunculan semula mereka, INNUENDO THE RETURN. Konsert dengan durasi dua jam itu tidak boleh dilepaskan oleh mana-mana peminat setia atau ”die hard fan” mereka kerana INNUENDO akan melagukan repertoire dari album mereka di antaranya ‘Selamanya’, ‘Gemawan’ ‘Ratu Hati’, ‘Belaian Jiwa’ dan banyak lagi.
 
Konsert yang memang dinanti-nantikan ini bakal menjadi sebuah malam yang diingati tambahan pula dengan kemunculan legenda Michael Veerapan sebagai pengarah muzik beserta 12 pemuzik yang akan mengiringi konsert ini. la bakal menjadi sebuah malam yang diingati oleh semua mata yang menonton dan merasa.
 
Tiket-tiket berharga RM695 (Meet and Greet), RM355 (Diamond), RM255 (platinum), RM125 (Gold). Tiket konsert ini mulai dijual pada 17 Februari 2020, jam 2 petang di www.myticket.asia.
 
 
|NNUENDO THE RETURN dianjurkan oleh Shiraz Projects Sdn Bhd dan merupakan konsert satu malam sahaja di Istana Budaya.
 
[NNUENDO THE RETURN
 
Tarikh: 10 April 2020 Masa: 8.30pm Venue: Istana Budaya, Kuala Lumpur
 
Laman Web: www.shirazprojects.com
 
Harga tiket: RM695 (Meet & Greet) RM355 (Diamond) RM255 (Platinum) RM125 (Gold)
 
Tiket: www.myticket.asia No Telefon: 03 8605 0195
 
Info HotIine: 012 256 0082
 
Facebook: shirazprojects Instagram: shirazprojects Hashtag: #InnuendoTheReturn

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *