(HIBURAN) Saksikan Gelagat Adik Beradik Maembong Dalam Program Realiti ‘The House’

Spread the love

Ep 1(1)

“Air yang dicincang tidak akan putus”. Itulah peribahasa yang menggambarkan keluarga selebriti popular yang terdiri daripada trio adik beradik iaitu Emma Maembong, Cha Cha Maembong dan Yaya Maembong meskipun mereka hampir 10 tahun tidak tinggal serumah apatah lagi sebilik, kini selama 10 hari mereka akan tinggal sebumbung dan diuji dengan pelbagai tugasan.

Ep 1(6)

Ep 1(5)

Ep 1(4)

Menerusi THE HOUSE, para peminat bepeluang untuk melihat dan menilai sendiri sejauh manakah keakraban hubungan kekeluargaan yang terjalin di antara keluarga Maembong. Para peminat juga dapat mengenali selebriti kesayangan mereka dengan lebih dekat dan menyaksikan segala gelagat dan aktiviti mereka yang mungkin tidak pernah dikongsi dengan masyarakat umum sebelum ini.

Ep 1(9)

Sepanjang mereka berada di dalam THE HOUSE, pelbagai cabaran yang akan diberikan untuk menghasilkan suasana yang menarik dan bermanfaat untuk ditonton oleh masyarakat. Setiap episod akan memberikan nilai-nilai murni kekeluargaan dan kemanusian kepada penonton dan juga keluarga artis itu sendiri.

Ep 1(8)

Bagi episod pertama, saksikan gelagat Emma, Yaya dan Chacha Maembong membuat persiapan untuk tinggal di sebuah rumah yang disediakan buat mereka bertiga. Mereka bertiga mempunyai sikap yang berbeza di mana Yaya seorang yang rajin dan pandai memasak, Emma pula seorang yang agak lasak dan suka menonton program gusti luar negara, World Wrestling Entertainment (WWE), manakala Chacha seorang yang manja dan sempoi.

Ep 1(2)

Gamat dibuatnya apabila mereka menarik rambut dan membuli adik bongsu mereka. Mampukah mereka yang berbeza karektor ini duduk sebumbung untuk hari pertama?

Ep 1(7)

Jangan lupa saksikan program menarik THE HOUSE sepanjang 10 episod yang bakal disiarkan secara eksklusif menerusi portal Astro Gempak atau www.thehouse.com.my pada setiap hari Rabu jam 4.00 petang bermula 28 Oktober 2015 dan diikuti dengan siaran televisyen yang akan disiarkan di saluran Astro Ria (104) dan Astro Ria HD (123) pada setiap hari Isnin jam 9.30 malam bermula 2 November 2015. Selamat menonton!

Ep 1(3)


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *