(SEMASA) 11street membawa KWC Feskyen Shopping Atas Talian

Spread the love

Photo_MoU signing between KWC and 11street

11street (www.11street.my), salah satu pasaran dalam talian yang terbesar di Malaysia, dan KWC Fashion Mall, salah satu Mesti Lawati Destinasi Pelancong Kuala Lumpur, telah menandatangani satu memorandum persefahaman untuk memulakan Bisnes dalam talian di 11street portal untuk menawarkan membeli-belah borong online.

Raya Fashion at wholesale price

Produk-produk dari pusat membeli-belah fesyen KWC kini boleh didapati di 11street di mana pengguna kini boleh menikmati membeli-belah untuk fesyen moden dan pakaian, hadiah menarik dan barangan pakaian perayaan lain-lain pada harga borong.

“Perkongsian antara 11street dan KWC adalah penting kerana ini mengukuhkan lagi komitmen berterusan kami untuk memperluaskan rangkaian produk kami dan menawarkan kepelbagaian yang terbaik kepada pengguna. Menambah pusat membeli-belah borong pasti akan meningkatkan pengalaman pengguna dan menyediakan lebih banyak untuk pembeli. 11street akan terus menambah barangan baru setiap hari. “

“Sebagai negara yang kaya dengan budaya, Malaysia terkenal kerana pilihan yang meriah daripada pakaian fesyen. Perkongsian antara 11street dan KWC ketara mengukuhkan komitmen berterusan kami untuk membolehkan pengguna untuk mencari apa yang mereka suka di 11street – apa yang lebih baik daripada mempunyai pelbagai terbaik barangan pada harga borong, “kata Hoseok Kim , Ketua Pegawai Eksekutif 11street.

Fiona Bong, Pengurus Pusat KWC menyatakan bahawa kerjasama ini akan memberi manfaat kepada penyewa KWC di pusat membeli-belah fizikal dengan membantu mereka meningkatkan kesedaran jenama mereka sementara menawarkan rangsangan positif dalam urus niaga dan jualan untuk perniagaan mereka.

“Kini dekat persekitaran yang kompetitif dan kos-sedar, ia tidak lagi cukup untuk bergantung kepada hanya satu saluran pasaran tunggal . Oleh itu, mengintegrasikan e-dagang ke dalam campuran pasti akan membantu pedagang kami untuk berkembang dan mencapai jualan yang lebih baik, dan pada masa yang sama, ia juga membantu membawa kesedaran ke kedai-kedai di pusat membeli-belah fizikal.”

Pengguna juga boleh menikmati membeli-belah Raya dengan pakaian bergaya dan moden di KWC melalui portal web mudah 11street dan aplikasi mudah alih pada harga borong eksklusif. Lebih 2,000 item baru akan ditambah secara beransur-ansur pada setiap hari dan pengguna boleh mengakses KWC melalui aplikasi mudah alih 11street, yang direka untuk meningkatkan pengalaman membeli-belah pengguna melalui antara muka yang baik dikategorikan dan intuitif.

Bersempena dengan musim perayaan Raya, 11street akan memulakan beberapa promosi untuk menawarkan sebanyak 70 peratus diskaun eksklusif serta penghantaran percuma ke atas barangan terpilih.

“Kandungan secara meluas bersama-curated kami melalui aplikasi mudah alih membolehkan pengguna untuk mengakses hot selling produk lebih cepat, terutama pada ruangan ‘Tawaran Shocking’ di mana kami menyediakan Harga Jaminan Terendah memberikan pengguna nilai yang lebih baik untuk pembelian mereka. Ditambah pula dengan promosi Hari Raya kami, pengguna juga boleh melayari dan membeli apa yang mereka suka di 11street mudah untuk diri mereka sendiri, rakan-rakan dan keluarga semasa musim perayaan ini. Jadi jangan harap sabar menunggu lebih kemas kini, “Kim berakhir.


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *