(SEMASA) AYAM GORENG SO GOOD KINI DAPAT DIHANTAR HANYA DENGAN BEBERAPA KLIK MUDAH!

Spread the love

Pic1

Kuala Lumpur, 30 April 2015 – KFC Delivery Malaysia baru-baru ini telah melancarkan portal online www.kfcdelivery.com.my bagi khidmat penghantaran mereka yang menawarkan kemudahan untuk pelanggan yang ingin menikmati KFC di mana-mana dan pada bila-bila masa, dengan semuanya hanya di hujung jari anda!

“Hanya dengan beberapa klik yang mudah, pelanggan kini boleh menikmati hidangan lazat KFC yang dihantar terus kepada mereka,” kata Ling Mee Jiuan, Naib Presiden Kanan, KFC Malaysia.

Pic3

KFC Delivery berfungsi untuk memberi KEMUDAHAN kepada pelanggan yang sentiasa sibuk dengan urusan harian namun tetap ingin menikmati kelazatan ayam goreng dengan rasa yang sama seperti yang dinikmati di restoran KFC. KFC bermatlamat untuk menghantar ayam goreng lazat KFC serta hidangan-hidangan sampingan lain yang enak kepada mereka yang ingin menikmatinya di dalam keselesaan rumah atau tempat kerja masing-masing. Dibungkus di dalam beg penebat haba, makanan yang dipesan akan kekal panas dan segar sebaik sahaja tiba, melalui penghantaran pantas oleh pemandu-pemandu yang terlatih. Sebagai alternatif, pelanggan juga boleh menghubungi talian 1300-222-888 untuk membuat pesanan mereka melalui panggilan telefon dan yang lainnya, serahkan kepada KFC.

Pic2

Dalam usaha menjaga kelestarian ekologi Bumi, KFC Delivery akan menggunakan skuter elektrik yang mesra alam bagi servis penghantaran mereka. Skuter elektrik ini juga bakal meningkatkan kepantasan dan kualiti khidmat KFC bagi memastikan pelanggan menerima pesanan makanan dengan cepat dan bermutu, di samping mengurangkan kesan karbon.

KFC Delivery akan terus berkembang dan akan menawarkan khidmat penghantaran mereka dengan lebih meluas pada masa akan datang.

Untuk maklumat lanjut, sila layari: https://www.kfcdelivery.com.my/


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *