(SEMASA) “Cheddar Cheese Tarik Crust ” kembali 

Spread the love

Cinta sejati terhadap keju kini terbukti! Tawaran terbaru Domino’s Pizza, Cheddar Cheese Tarik Crust habis terjual dalam masa beberapa minggu selepas pelancarannya! Jangan risau, penggemar pizza dan keju boleh menikmati sensasi terbaru ini kerana ia akan kembali di pasaran sekali lagi pada 18 Disember 2017 dan seterusnya.

Cubalah Cheese Tarik Crust, menu terbaru dari Domino’s Pizza yang mengetengahkan rasa keju cheddar yang terletak di dalam kerak yang ditabur dengan parmesan dan dibakar sempurna. Cairan keju yang keluar dari kerak rangup dan memberikan tekstur yang lembut dan boleh ditarik akan membuatkan lebih tertarik lagi.

Jangan lupa untuk menyertai cabaran Cheese Tarik Domino’s dan anda mungkin akan bawa pulang bekalan pizza selama setahun dari Domino’s dengan ‘menarik’ keju Cheese Tarik Crust dengan cara paling kreatif. Cabaran ini dibuka sehingga 24 Disember 2017, ambil foto keju yang ‘ditarik’ dengan cara yang paling kreatif, tag  @DominosMY; #CheeseTarikChallenge dan poskan di Facebook, Instagram atau Twitter.


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *