(SEMASA) MAKAN DAN TANPA SENAMAN, BERAT BADAN TETAP TURUN , BADAN MAKIN RAMPING DENGAN WHOLLYFITZI!

Yakin dan Percaya dengan kebersanan Produk WHOLLYFITZI! Pihak pengurusan WHOLLYFITZ, dengan penuh keyakinan telah mengambil langkah proaktif dengan mengadakan Program 18 DAYS CHALLENGE” Dalam tempoh hanya 18 HARI Pihak pengurusan percaya dan pasti kesemua peserta akan Berjaya menurunkan berat badan.

Dan atas keyakinan itu juga, Program 18 DAYS CHALLENGE ini telah diadakan bagi mencabar peserta-pesena terpilih yang menghadapi masalah berat badan untuk menyahut cabaran penurunan berat badan hanya dalam 18 HARI SAHAJA! Tanpa perlu berlapar dan tanpa senaman tetapi dengan  WHOLLYFITZ & WHOLLFITZ FLUSH segala permasalahan pasti dapat ditangani.

Ringkasan mengenai Program 18 Days Challenge ini, Peserta-peserta telah dipilih secara rawak di sekitar pusat Membeli Belah di kawasan Bukit Bintang, Seramai 23 peserta telah terpilih. Pada 28 hb Ogos semua peserta telah dikumpulkan dan diambil timbangan berat badan pada Majlis Pelancaran 18 days challenge, produk WHOLLYFITZ & WHOLLYFITZ FLUSH telah diberi secara percuma kepada semua peserta bimbingan dan nasihat cara pemakanan yg sihat telah diberikan oleh team WHOLLYFITZ serta DUTA RASMI WHOLLYFITZ iaitu SHARIFAH SAKINAH melalui group TELEGRAM yang telah dicipta oleh pihak Pengurusan WHOLLYFITZ.

PRODUK WHOLLYFITZ masih menjaIankan promosi berupa Voucher bernilai hampir RM50 Ribu untuk dimenangi dan WholIyFlush pula dengan penuh yakin menawarkan sebuah Kereta  AXIA bagi 10 Ribu kotak panama.

Whollyfitz masih mengekalkan visi dan misi untuk membantu pengguna yang menghadapi masalah berat badan dengan cara mengurangkan selera makan. meningkatkan metabolisme badan, menambahkan tenaga dan formulasi terbaru dari WHOLLYFITZ. terdapat pertambahan ekstrak buah lemon bagi membantu pengguna masa kini meningkatkan sistem imunisasi badan. Dengan harga jualan RM 79, WHOLLYFITZ dijamin berkesan untuk membantu pengguna dalam mengurangkan masalah berat badan.

BAHAN-BAHAN UTAMA WHOLLYFITZ  ADALAH GUARANA, HOODIA GARDONII. BUAH MARKISA dan BUAH LEMON

WHOLLYFITZ FLUSH merupakan produk yang diformulasi khas. kaya dengan vitamin-C bagi membantu melancarkan sistem pencernaan, selain itu WHOLLYFITZ FLUSH juga sangat etektit bagi menurunkan berat badan, meningkatkan metabolisme serta memyingkirkan toksin jahat di dalam badan, dengan harga jualan RM 39 WHOLLYFITZ FLUSH dijamin berkesan.

BAHAN-BAHAN UTAMA WHOLLYFITZ FLUSH ADALAH BUAH CRANBERRY, BUAH PEACHSINAMAKI, PHYSILLIUMHUSK, GUARANA CHIA SEED DAN GARCINIA,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *