(SEMASA) Pelancaran  “OhMostWanted”  Inspirasi Terbaru Nora Danish

Spread the love

30 Disember 2017 – “OhMostWanted” lahir daripada minat Nora yang mendalam dalam bidang kecantikan dan penjagaan wajah sejak dari kecil lagl OhMOstWanted juga terinspirasi hasil daripada pengalaman Nora melancong ke luar negara dan aspirasi Nora terhadap perkara perkara yang cantik, youthful, cute dan sangat feminis.

Untuk makluman pembaca, OhMostWanted sebenarnya bakal memasuki tahun ke 3  dipasarkan. Tahun 2018 merupakan tahun yang amat sesuai untuk fasa commercialization selepas 2 tahun jenama OhMostWanted bertungkus-lumus melakukan kajian pasaran, market validation dan R&D.

Selama 2 tahun sebelum ini, Nora banyak terlibat secara langsung di belakang tabir kerana masih terikat dengan beberapa kontrak sebagal duta kepada produk penjagaan kulit dan kecantikan, Keunikkan produk keluaran ini terletak kepada kandungan yang diformulasikan oleh 2 orang rakan perniagaan Nora Danish iaitu Dr Aina dan Dr Azri yang merupakan doktor aesthetic (kecantikkan) dari Klinik Hana meletakkan produk keluaran syarikat Nora dalam kategori kosmetik dan farmasutikal.

Di bawah jenama “OhMostWanted” buat masa ini kami mempunyai 4 produk seperti Magic Magic Wand yang di with SPF S0, Pout-fect Lip Cream, Magic Blender dan diformulasikan untuk kegunaan harian.

Hasil maklumbalas  yang diperolehi selama ini, rata-rata pengguna berpuas hati dengan kualiti produk seperti Magic Foundation kerana ia amat ringan, mudah ditanggalkan, mesra wudhu, dan mampu menyelesaikan masalah kulit mereka. Seawal bulan Januari 2018, kami akan menluarkan beberapa produk lagi untuk sirl Pro-Face-sional iaitu untuk penggunaan yang lebih berat seperti menghadiri majlis-majlis tertentu.

Untuk pengetahuan semua, produk-produk OhMostWanted”boleh didapati di semua cawangan Play Up Advance. Klinik-klinik kecantikkan dan farmasi terpilih, kedai-kedai online seperti Mysmink, BeautyBrowse dan PinkboxCereal, rakan-rakan pengedar kami di seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei atau di laman web rasmi kami www.ohmost-wanted.com.

Dikesempatan itu juga, Nora ingin menawarkan peluang menjadi rakan perniagaan Nora untuk mengedarkan produk-produk “OhMostWanted”  dengan modal yang rendah dan margin keuntungan yang tinggi sebagal tambahan pendapatan kepada pelajar-pelajar universiti, suri rumah atau kepada sesiapa sahaja yang ingin turut serta menjadi sebahagian daripada team “OhMostWanted”  .

Di masa hadapan Nora berharap untuk melihat jenama ini dikenali di seluruh Malaysia sebagal sebuah jenama cosmeuceutical yang dipercayai. Kami sedang berusaha untuk meluaskan saluran pengedaran agar memudahkan pengguna untuk mendapatkan produk ini. Pada tahun 2018 juga, Nora sedang mengintal peluang eksport ke Indonesia, Thailand, Fillpina dan beberapa negara Eropah dengan kerjasama rakan niaga strategik di sana. “OhMostWanted”  bekerja keras untuk memastikan jenama ini setanding dengan jenama antarabangsa yang lain


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *