(SEMASA) Rozita Che Wan & Zain Saidin Duta MV BISTRO & KAFE

Spread the love

 IMG_7351

MV BISTRO & KAFE merupakan sebuah Bistro yang berkonsepkan Klasik di tingkat bawah & berkonsepkan moden di tingkat 1. Menyediakan pelbagai hidangan istimewa ala barat dan Malaysian cuisine yang Halal. Lokasi bertempat di The Strand Kota Damansara berdekatan dengan The Strand Mall. Ini merupakan Bistro & Kafe yang Pertama dibawah Mv Group of Companies dan kami akan membuka beberapa cawangan lagi di masa hadapan.

 

IMG_7371

Kedudukan yang strategik berpotensi menarik ramai pelanggan untuk berkunjung dengan kepesatan pembangunan di kawasan Kota Damansara terutamanya The Strand. Kami yakin dengan kekuatan dan kelebihan dalam Kualiti Masakan daripada Chef akan memberikan Kepuasan kepada pelanggan kami.

Keistimewaan & keunikan pada Bistro & Kafe ini ialah dengan memilih pasangan popular Rozita Che Wan & Zain Saidin sebagai Duta kami. Semoga dengan Perlantikan mereka sebagai duta kami akan dapat memajukan Bistro & kafe serta menarik lebih ramai pelanggan datang berkunjung.

Menu yang disediakan ialah ‘western cuisine’ seperti Spaghetti, Chicken Chop, Lamb Chop & ‘Local Cuisine’ seperti Nasi Lemak, Nasi Ayam, Nasi Goreng dan banyak lagi. Disamping itu kami menyediakan pelbagai jenis  minuman iaitu Menu Utama ialah ‘ KOPI TENOM’ iaitu kopi yang berasal dari daerah Tenom Sabah. Kopi Tenom memiliki kelebihan tersendiri dengan rasa yang sungguh sedap. selain itu kami menyediakan minuman yang segar seperti Jus Buah- buahan dan pelbagai perisa Ice Blanded.

Bistro & Kafe ini dilengkapi dengan bilik Solat, ruang Permainan &  “Couple Seat”  di bahagian tingkat 1. Semua kemudahan ini akan dapat memberikan ketenangan & keselesaan kepada pelanggan kami. Dapatkan perubahan suasana Klasik & Moden ketika berada di Bistro kami disamping menikmati hidangan yang lazat.


Spread the love

5 comments on “(SEMASA) Rozita Che Wan & Zain Saidin Duta MV BISTRO & KAFE

 1. PNW says:

  Kepada pemilik Mv Group of Companies sila pulangkan duit pelaburan kami dalam MVentures. Kafe bole buka duit pelabur tak leh bayar. Apa citer ni?

 2. WWW says:

  Btul3…tak abis2 suh kami tunggu ni…bulan demi bulan sudah berlalu…kami menunggu tapi tak kunjung tiba…Cantik Cafe tapi lagi cantik kalau bayar duit pelabur ni kan? Cantik Duta tapi lagi cantik kalau dah bayar refund kami… peace yo!

 3. rtth says:

  Betul ke diorg xbyr wang pelaburan tu…. tq

 4. Insan Tertipu says:

  Dulu Si penyangak penah tipu saya, tapi korang semua sanjung keling ni.. sekarang korang xdpt dividen penipu besar

 5. Masitah Amran says:

  Kerana percaya pada MV, sahabat saya jatuh susah sekelip mata hingga terpaksa menjual diri demi untuk meneruskan kehidupan dia. Semoga manusia seperti dia ini di balas di DUNIA dan AKHIRAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *