(SEMASA) ShopBack sertai MDEC #MYCYBERSALE sebagai rakan rasmi Cashback

Spread the love

image-shopback-mycybersaleKuala Lumpur, 22 September 2016 – ShopBack Malaysia, platform pulangan tunai (Cashback) paling popular dalam negara, hari ini mengumumkan penyertaannya ke dalam acara #MYCYBERSALE yang dinanti ramai, sebagai rakan Cashback dengan memberikan wang tunai sebenar kepada pembeli online.

image-shopback-mycybersale-568x340Dianjurkan oleh Malaysia Digital Economy Corporation (MDEC), #MYCYBERSALE, acara jualan online tahunan terbesar, akan diadakan dari 26-30 September tahun ini. Acara seluruh negara selama 5-hari ini akan menyaksikan laman e-dagang seperti Hermo, Lazada, Zalora, Qoo10, Photobook Malaysia, dan banyak lagi akan bersama-sama merancang produk dan servis bagi memberi kejutan kepada pembeli, dengan tawaran nilai terbaik serta diskaun sehingga 90%.

Wee Huay Neo, Pengarah MDEC untuk e-dagang berkata, “#MYCYBERSALE adalah tentang mempertingkatkan perkhidmatan dengan nilai tambah bagi pembeli online dan dengan adanya ShopBack sebagai rakan kami, ia akan memberi lebih manfaat dan penjimatan kepada pembeli di mana jua.”

image-ketua-pegawai-operasi-_-coo-shopback-malaysia-sharmeen-looiSharmen Looi, Ketua Pegawai Operasi ShopBack Malaysia menyatakan, “Adalah menjadi kebanggaan kami untuk terlibat sebagai sebahagian dari #MYCYBERSALE tahun ini. Sebagai peneraju platform Cashback dalam negara, ShopBack bekerjasama dengan pekedai e-dagang untuk memberikan sehingga 50% Cashback di atas tawaran yang mereka sediakan.”

ShopBack membawakan model Cashback tiga-penjuru yang memberi manfaat kepada semua pihak – pembeli, e-dagang dan penyedia Cashback – ke Malaysia pada Februari 2015. Ia telah membolehkan pembeli di Malaysia untuk menerima wang tunai sebanyak RM5.4 juta sehingga kini, di mana seorang pembeli tertinggi telah menerima lebih dari RM17,000 di dalam akaunnya.

“Cashback boleh diperoleh setiap kali pembeli menekan menerusi ShopBack dan membuat pembelian di lebih dari 500 laman online, kemudiannya memindahkan penjimatan yang terkumpul ke akaun bank mereka. Kami percaya melalui pendekatan praktikal ini, bilangan pembeli online akan meningkat dan membawa kepada perkembangan ekonomi digital yang mampan di sini,” tambah Looi.

Syarikat tersebut mengambil inisiatif sebagai menaikkan tawaran Cashback sejak awal tahun ini untuk membantu rakyat Malaysia menerima lebih penjimatan dalam pembelian seharian, di mana lebih kurang 300,000 pembeli telah menerima insentif Cashback dari ShopBack pada setiap bulan. Untuk maklumat lanjut, layari laman ShopBack di https://www.shopback.my atau Facebook page https://www.facebook.com/ShopBackMalaysia.

Muat turun aplikasi mudahalih ShopBack di https://app.shopack.com/media
Alami sendiri ShopBack di https://www.shopback.my
Sertai kami di Facebook https://www.facebook.com/shopbackmalaysia
Sertai kami di Instagram https://instagram.com/shopbackmy
Sertai kami di Twitter https://twitter.com/shopbackmy


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *