(SEMASA) #FEMESxNADZAINAL – Nad Zainal Sebagai Duta Rasmi ‘Femes Fish Head Sandal’

Spread the love

nad 1

Nad Zainal Sebagai Duta Rasmi ‘Femes Fish Head Sandal’ Edisi 5 Warna Pastel daripada @FemesFactory.

 

nad

Pelakon wanita muda yang sering kelihatan di dalam kaca TV stesyen-stesyen televisyen di Malaysia iaitu Nad Zainal telah dipilih sebagai duta produk #FemesFishHeadSandal keluaran @FemesFactory. Kolaborasi ini menghasilkan 5 variasi warna pastel menarik iaitu

– Pastel merah jambu

– Pastel biru.

– Pastel kuning.

– Pastel ungu.

– Pastel hijau ‘mint’.

Kelima-lima warna ini dipilih sesuai dengan personaliti Nad Zainal yang lembut dan ‘cheeky’.Kempen ‘#FEMESxNADZAINAL’ bakal bermula pada bulan March 2015 dan bakal dihiasi di ruangan  media sosial termasuk media cetak.

Produk sandal yang diberi nama ‘#FemesFishHeadSandal’ ini boleh didapati di kiosk mereka yang terletak di tingkat 2, E@Curve , Mutiara Damansara dengan harga RM69.90 sepasang. Menariknya, sandal ini bukan sahaja boleh digayakan oleh kaum wanita, malah kaum lelaki juga boleh menggayakannya dari saiz 35 sehingga 41.Selain itu, para pembeli boleh membeli secara atas talian dengan mengikuti akaun ‘Instagram’ mereka iaitu @FemesFactory.

Pada 13 March 2015 (Jumaat) , Nad Zainal akan membuat penampilan istimewa serta meluangkan masa selama 1 jam 30 minit iaitu dari jam 3pm sehingga 4.30pm untuk mempro- mosikan sandal edisi Nad Zainal serta bersama-sama peminat bergambar serta beramah mesra.

Khas sempena kolaborasi menarik ini , pihak @FemesFactory akan mengadakan jualan istimewa untuk memperkenalkan produk pertama  mereka yang didatangi dengan 25 warna menarik termasuk 5 warna pastel daripada edisi Nad Zainal.Promosi istimewa ini bermula pada 13 March 2015 sehingga 22 March 2015, iaitu sempena hari pertama  cuti sekolah.Harga yang ditawarkan ialah sepasang RM69.90 , dua pasang untuk RM100.

SALE – 2 FOR RM100

13 March 2015 – 22 March 2015 (11am – 10pm)

@FemesFactory , Level 2 , e@Curve , Mutiara Damansara

(Berdekatan NAV Karaoke & Cinema) Untuk segala informasi sila layari

WWW.FEMESFACTORY.BLOGSPOT.COM


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *