(SEMASA) MAJLIS PELANCARAN KERJASAMA SMART BIO GOLDEN REMEDY DENGAN KOPERASI KARYAWAN DAN PERSATUAN KARYAWAN

Spread the love

TTDI, 2  April 2022 – SMART BIO GOLDEN REMEDY yang merupakan pengedar produk-produk herba telah melancarkan kerjasama kesihatan dengan  dengan Koperasi Karyawan dan Persatuan Karyawan dalam membantu artis-artis tempatan terutamanya mereka yang mengalami masalah kesihatan.

Majlis yang turut sama dihadiri oleh artis-artis veteran di bawah KARYAWAN ini bertujuan untuk memberikan sumbangan dalam bentuk produk kesihatan untuk diguna oleh artis-artis tersebut.

Artis Helmi Gimmick yang merupakan stokis Grand Master untuk rangkaian produk ini telah memberikan penerangan yang lengkap dalam pembentangan beliau untuk memberi peluang perniagaan kepada para Entreprenur dan peniaga-peniaga sambilan untuk membangun ekonomi umat Islam di dalam pasaran BMF dan pasaran lain.

GOLDEN REMEDY ATAU PENAWAR EMAS ADALAH UNTUK SEMUA DIHASILKAN MENGGUNAKAN HERBA TEMPATAN DAN LUAR UNTUK SOLUSI PELBAGAI PENYAKIT. RAWATAN HOLISTIK SETIAP PENYAKIT TIDAK BOLEH LARI DARI PERMAKANAN YANG SIHAT DAN BERSIFAT MEMULIHKAN. HASIL KAJIAN TEMPATAN DAN LUAR NEGARA, HANYA HERBA TERBAIK MENJADI PILIHAN KAMI DI SURECO DAN SMART BIO GROUP. AMALKAN MAKANAN ALAMI UNUTK SEISI KELUARGA

Rebutlah Peluang Untuk Bersama Di Dalam Rangkaian Perniagaan Untuk Ummah.

VISI kami adalah untuk membawa solusi herba untuk pelbagai penyakit ke setiap rumah orang Islam yang memerlukan.

MISI kami adalah untuk membangunkan ramai ENTREPRENUR Muslimin dan Muslimat untuk berkongsi pendapatan dengan menyebarkan produk GOLDEN REMEDY ke seluruh negara dan luar negara semampu boleh.

GOLDEN REMEDY UNTUK KENCING MANIS​

– Kombinasi herba yang mengurangkan kadar gula dalam darah, menambah enzime untuk penghadaman dan pembakaran kalori untuk menambah tenaga. Ia bertindak sebagai pemulihan semulajadi dengan adanya sumber antioksida terbaik dalam meningkatkan pengeluaran sel pankreas, sehingga meningkatkan fungsi insulin.

[SURE D CURE, SURE POWER, SURE G LINGZI & KOPI PADU STEVIA]

GOLDEN REMEDY UNTUK KURANGKAN BERAT BADAN​

– Kombinasi berikut membantu menambah kadar metabolisma, membuatkan perut sihat dan pembuangan lancar, memberi tenaga sambil membakar lemak yang tidak diperlukan, mengurangkan kolestrol dan sentiasa bertenaga untuk aktiviti harian. Pengambilan secara istiqamah akan mengurangkan berat badan.

[KOPI SURE SLIM, SURE POWER, SURE VIRCOL & TEALICIOUS MENGKULING]

GOLDEN REMEDY UNTUK KENCING MANIS​

Kombinasi herba yang mengurangkan kadar gula dalam darah, menambah enzime untuk penghadaman dan pembakaran kalori untuk menambah tenaga. Ia bertindak sebagai pemulihan semulajadi dengan adanya sumber antioksida terbaik dalam meningkatkan pengeluaran sel pankreas, sehingga meningkatkan fungsi insulin

[SURE D CURE, SURE POWER, SURE G LINGZI & KOPI PADU STEVIA]

GOLDEN REMEDY UNTUK KURANGKAN BERAT BADAN​

Kombinasi berikut membantu menambah kadar metabolisma, membuatkan perut sihat dan pembuangan lancar, memberi tenaga sambil membakar lemak yang tidak diperlukan, mengurangkan kolestrol dan sentiasa bertenaga untuk aktiviti harian. Pengambilan secara istiqamah akan mengurangkan berat badan.

[KOPI SURE SLIM, SURE POWER, SURE VIRCOL & TEALICIOUS MENGKULING]

GOLDEN REMEDY UNTUK MASALAH JANTUNG​

– Kombinasi herba untuk jantung membekalkan antioksida yang diperlukan, penjagaan kolestrol yang bai kserta peningkatan tenaga kerana sel darah yang lebih sihat. Pengambilan secara berterusan akan membantu jantung berfungsi dengan stabil dan sihat.

[SURE GANONEY, SURE POWER, SURE AJWA & SURE HOT KOPI CENGKUDU]

GOLDEN REMEDY UNTUK TIGA SERANGKAI​

– Kombinasi herba untuk Tiga Serangkai memerlukan permakanan antioksida yang baik, penjagaan kolestrol serta herba yang meningkatan tenaga, mengurangkan stress atau tekanan. Jadikan jus terpilih di bawah ini sebagai minuman harian dengan istiqamah.

[SURE GANONEY, SURE POWER, SURE AJWA, SURE D CURE & SURE HOT KOPI CENGKUDU]

GOLDEN REMEDY UNTUK GOUT​

– Kombinasi herba untuk penyakit gout adalah untuk mengawal kadar asid urik dalam darah, memberi tenaga dan meningkatkan daya tahan badan. Lingzhi juga membantu mengurangkan kesakitan serta mengurangkan tekanan ketika sakit.

[SURE POWER, SURE NONEY, SURE LINGZI & SURE HOT KOPI CENGKUDU]

GOLDEN REMEDY UNTUK LEPAS PEMBEDAHAN

– Kombinasi herba untuk selepas pembedahan adalah menggunakan penawar alami untuk memberi tenaga dan kesembuhan melalui pemulihan sel-sel darah. Pilihan produk yang terbaik sebagai penawar akan meningkatkan kadar daya tahan badan dan kesan kesembuhan yang segera.

[SURE AJWA, NONEY + + & KOPI CENGKUDU KOLAGEN]

​GOLDEN REMEDY UNTUK LEPAS BERSALIN​

– Kombinasi herba untuk selepas bersalin adalah mementingkan kepanasan badan yang stabil, keperluan tenaga untuk bergerak dan kesembuhan yang segera melalui minuman yang sedap dan menyihatkan. Kadar kesembuhan ibu yang cepat adalah amat penting bagi sebuah keluarga.

[SURE AJWA,  SURE PURE SPIRULINA, KOPI CENGKUDU KOLAGEN & BALM HERBA]

GOLDEN REMEDY UNTUK ASMA​

– Kombinasi herba untuk pesakit asma mementingkan khasiat dari superfood yang akan memberi kesembuhan kepada sistem pernafasan serta memastikan zat dan galian cukup. Penjagaan dari habuk dan virus kuman menjadi kepentingan agar penyakit tidak berterusan.

[SURE GANONEY, SURE PURE SPIRULINA, KOPI CENGKUDU KOLAGEN & BALM HERBA]

GOLDEN REMEDY UNTUK HATI / LIVER​

– Kombinasi herba untuk pesakit hati/liver memerlukan detox dan zat yang cukup bagi penyembuhan. Hati adalah tapisan awal di dalam memastikan darah yang mengalir sihat dan terbaik bagi tubuh. Kesihatan hati akan memastikan badan sihat dan segar. Kekuningan adalah tanda awal bagi hati yang bermasalah.

[SURE LINGZI, SURE PURE SPIRULINA, SURE FOREST HONEY & TEALICIOUS MENGKUDU]

GOLDEN REMEDY UNTUK KUMAN DAN VIRUS

– Kombinasi herba untuk pesakit virus dan kuman adalah untuk memastikan daya tahan pesakit kuat untuk melawan virus tersebut. Pemilihan produk amat penting agar virus tidak merebak dan melemahkan seluruh badan.

[NONEY + +, SURE PURE SPIRULINA, SURE FOREST HONEY & KOPI MENGKUDU]

GOLDEN REMEDY UNTUK GAYA HIDUP LEBIH SIHAT​

– Kombinasi herba untuk meningkatkan kesihatan agar lebih sihat adalah dengan menjaga keseluruhan keperluan badan melalui permakanan penuh dengan SUPERFOOD hingga badan akan segar sepanjang masa. Tambahan keperlun harian juga akan membantu menjadi lebih sihat sepanjang masa.

[SURE GANONEY, SURE PURE SPIRULINA, SURE VIRCOL, BALM HERBA & KOPI CENGKUDU]


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *