(SEMASA) Haqqi Barangan Fesyen Islamik Terkini

Spread the love

Shah Alam, 20 Mei 2018 – Jikalau sebut sahaja jenama Haqqi memang tidak asing lagi kerana ia adalah sebuah fesyen islamik yang pertama ia adalah di cawangan Shah Alam yang juga berhampiran dengan Jakel Shah Alam.

Haqqi juga mempunyai berbagai jenis gaya fesyen yang membuatkan pembeli turut ingin membeli, kerana ia agak berbeza dari jenama yang masih ada. Bila sebut sahaja ingin ke Mekah, Madinah… Umrah mahupun Haji. Disinilah tempat barangan yang sesuai dicari.
Kini Haqqi juga turut mempromosikan barangan sempena pada bulan puasa ini, harga juga amat memuaskan hati pelanggan yang ingin membeli. Pelanggan disini juga senang mereka juga boleh pergi bersebelahan sahaja kerana Jakel Textile Shah Alam amatlah dekat.
Sementara itu juga kami juga turut sesi menemubual bersama En. Ahmad Husaini Hassan (Haqqi Penasihat Korporat). Dalam masa yang sama juga Haqqi telah mewujudkan sebuah Laman sesawang beliau ia juga senang pelanggan membuat pembelian secara talian online internet mahupun penggunaan Aplikasi Haqqi.
Kini penjualan agak bertambah kerana makin ramai pelanggan meminati jenama Haqqi, disamping itu selebriti turut juga mempromosikan produk jenama Haqqi ini buat masa ini. Haqqi – Hab Keperluan Haji & Umrah Serta Fesyen Islamik terkini. Haqqi kini dihujung jari anda boleh mendapatkannya secara online. Dihari yang sama ini Jakel Shah Alam turut mempromosikan Jakel Barulah Raya!.
Butik Haqqi Outlet:-
#1  Shah Alam
#2  Bangi
#3  TTDI
#4  Terengganu
#5  Brunei
Dibuka Jam 10.00 pagi – 9.00 Malam
Haqqi Shah Alam:-
Tel:  +603-3358 2846
Haqqi WhatsApp:  +6011163196439
Sila layari Haqqi Di Laman Sesawang:-
IG:  @haqqi

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *