(SEMASA) L’OCCITANE  mengalu-alukan   anda ke Provence dengan pembukaan  butik  ke-26 di KL SOGO

Sejak pembukaan butik  sulungnya di  Malaysia pada 2004, ramai  peminat  L’OCCITANE, jenama kecantikan Perancis yang menjadi ikon, telah merasai kesenangan membeli produk penjagaan kulit, penjagaan badan dan penjagaan kesejahteraan kegemaran mereka di pelbagai lokasi yang mudah dikunjungi di seluruh negara.

Mulai 18 Mei, L’OCCITANE  Malaysia mengalu-alukan anda ke butik terbarunya di KL SOGO! Anda dipersilakan masuk untuk  merasai kehangatan, keanggunan dan kemesraan suasana yang diilhamkan oleh rumah di Provence.

Seperti butik  L’OCCITANE   yang lain, butik  KL SOGO  membolehkan anda melihat dan mengenali pelbagai produk  L’OCCITANE   yang paling laris dan terbaru  di pasaran, tanpa perlu terbang jauh ke Provence, di negera Perancis! Warna kuning simbol jenama dipadankan dengan rangka kayu, untuk  mencerminkan  perabot  vintaj  dan  bahan semula jadi  yang digunakan dalam ruang kediaman Provence yang sejati,

Butik  L’OCCITANE  seluas 667 kaki persegi di KL SOGO  rnempunyai ciri-ciri  yang sudah dikenali dan digemari oleh peminat L’OCCIT ANE, daripada paparan produk  dwimuka dan dinding penjagaan muka hingga ruang perundingan persendirian. Sentuhan hiasan bertema lavender memberi penghormatan kepada salah satu koleksi penjagaanbadan L’OCCITANE yang paling terkenal, Lavande (Lavender).

Berpegang teguh pada objektif  mesra alam, butik KL SOGO bersama butik L’OCCIT ANE lain yang terdahulu, mengamalkan penggunaan bahan mesra alam seperti gelas dan plastik kitar  semula, kayu dan kadbod disahkan FSC, plastik dan pelarut rendah VOC,  percetakan dakwat berasaskansayuran, lampu jimat tenaga dan sebagainya.

“Soya mencipta L‘OCCITANE  untuk kekaf di Provence. Tradisi adafah sesuatu yang menjadi pegangan  teguh soya, dan HauteProvence kaya dengan pelbago; perusohoon  yang fomo-kefamoon  boleh pup us. Gedung kami mengumpuf  semuo tema yang penting kepado komi di Provence, dengon campuron sentuhan lama dan kontemporari.  Silokan masuk untuk merosoi kemesroon suosana Rumoh Provence komi yang baru.” –  Olivier Baussan, pengasas L’OCCITANE

Anda dialu-alukan datang untuk  mengalami kehangatan suasana rumah Provence dan pada masa yang sama,memanjakan kulit anda dengan belaian penjagaan yang sangat diperlukan!

Butik  LOCCITANE  KL SOGO  baru terletak  di GF, Beauty  Arcade

Telefon:  03-2604 0245

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *