(SEMASA) Irma Hasmie duta baru produk Radiglow

Spread the love

IMG_3904

Irma Hasmie secara rasminya dilantik sebagai duta baru produk Radiglow. Pengumuman ini telah dibuat sendiri oleh pengasas produk berkenaan Datin Seri Udani Mohd. Noor  bertempat di Hotel Royale Chulan . Mengulas mengenai pelantikannya sebagai duta produk Radiglow, Irma Hasmie menjelaskan bahawa dia telah menggunakan produk tersebut sebelum ini. Jelasnya, produk kesihatan yang mampu melambatkan proses penuaan itu amat serasi dengannya sehingga memaksa dia bersedia berkongsi dengan peminat. “Jika saya tidak menggunakan produk ini mungkin saya tidak berani untuk terima tawaran jadi duta. “Ia adalah produk yang bagus dan sesuatu perkara baik tidak salah saya kongsi bersama orang lain,” katanya. Selain duta produk, Irma baharu sahaja melancarkan jenama pakaiannya sendiri iaitu Debumas secara dalam talian. Untuk pengetahuan peminat Irma, selain dilantik sebagai duta produk kesihatan Radiglow selama setahun, beliau juga sibuk menjadi pengacara untuk program Assalamualaikum di TV Al-Hijrah dan menjadi duta tudung D’Haja.

IMG_3862

Kandungan Radiglow: Terdiri daripada ramuan premium yang terpilih dari sumber-sumber berikut seperti Astaxanthin L-Glutathione, Hydrolyzed Fish Collagen, Vitamin C dan juga Blackcurrant Extract.

Kelebihan Radiglow:

Tona warna pada kulit akan menjadi lebih sekata. Ini kerana Radiglow membantu memulihkan kulit yang berparut, kusam dan bermasalah.

Kulit akan berasa lembap dan anjal serta elastic.

Pertambahan usia dan tekanan akan menyebabkan kedutan dan garis halus keihatan di wajag anda. Radiglow membantu mengurangkan masalah tersebut.

Pori-pori kulit yang terbuka akan menyebabkan bakteria dan kotoran melekat padanya. Penggunaan produk ini dapat mengecilkan liang-liang pori kulit.

Sebagai perlindungan daripada sinaran UV yang boleh berbahaya dan membuatkan kulit anda menjadi gelap.

Imunisasi dalam badan akan meningkat. Imunisasi adalah penting bagi mengelakkan anda dari mudah mendapat penyakit.

Radikal bebas dan toksin yang ada dalam badan akan berkurang. Toksin adalah berbahaya kerana ianya menghalang tubuh anda dari menerima nutrisi dari makanan yang anda makan.

Penglihatan menjadi bertambah jelas kerana ia baik untuk mata.

Ibu hamil dan yang menyusukan bayi boleh mengambil tablet Radiglow.

Radiglow juga boleh digunakan untuk lelaki dan perempuan.

SUB_RADIGLOW_PRODUCTsmall

Harga Radiglow ialah RM100 ke atas. Jikan anda ada sebarang pertanyaan, boleh ke Facebook rasmi Radiglow Official


Spread the love

Comments are closed.