(HIBURAN) Album Kompilasi Raya Sony Music “Menjelang Syawal”

Spread the love

rayaitunes

Bertempat di Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur telah berlangsungnya majlis berbuka puasa bersama artis sony music Malaysia antaranya Amy Mastura , Sezairi ,,Bunkface, Noh salleh , l’zzay , Alif satar, Dato Ac Mizal, Ila Damiaa, Najwa Mahiaddin, Altimet , Aweera, Joe Flizzow, Sonaone, Hafiz Hamidun, Gerhana Ska Cinta, Mizz Nina, Alyah , Nurfatima ,Nukilan, Kool A to Z dan Persis  .

IMG20150619215533

Pada malam itu juga pihak Sony Music  Malaysia memperkenalkan album kompilasi raya terbaru mereka “Menjelang Syawal” di mana para tetamu dihiburkan dengan dendangan lagu dari album tersebut oleh para artis antaranya  Amy Mastura, Noh Salleh, L’zzay, Bunkface, Ila Damiaa, Dato Ac Mizal dan Alyah.

IMG20150619202516

Album kompilasi raya ini diisi dengan 16 buah lagu raya dendangan pelbagai artis yang dirakam khas untuk album ini. Antara lagu-lagu yang bakal hit adalah ‘Joget Selfie Raya’ nyanyian L’zzay, manakala Alyah menampilkan ‘Istilah Syawal’ , Noh Salleh dengan “Sinar”, ForUToC dengan “Bergema Takbir Di Pagi Raya” dan ramai lagi.

IMG20150619202414


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *