(HIBURAN) Bunkface mendedahkan Single Terbaru Mereka “Hilang”

Spread the love

Kumpulan sensasi punk rock Malaysia, Bunkface, bersedia untuk memukau penonton sekali lagi dengan penerbitan single terbaru mereka, “Hilang”, yang telah dilancarkan pada 9 Februari 2024. Lagu tersebut akan tersedia di semua platorm streaming digital utama.

Setelah kejayaan lagu-lagu hit terdahulu mereka, Bunkface kembali dengan “Hilang”, single keempat dari album terbaru mereka yang dinantikan dengan penuh kerinduan, yang dijadualkan untuk dikeluarkan pada tahun ini. Dengan vokal yang kuat dan instrumen yang dinamik, “Hilang” berjanji untuk menjadi tambahan yang menarik dalam repertoar Bunkface.

Kredit komposisi untuk “Hilang” adalah milik Sam, Youk, Paan, Biak, Epul, dan Ajam, dengan Sam mengambil alih penerbitan lirik.  “Tanpa Allah pasti hilang arah tuju kehidupan” ujar Sam mengenai pesanan disebalik lirik lagu yang boleh dikatakan berunsur ketuhanan. Dikeluarkan di bawah bendera Bunkface Production Sdn Bhd, single ini menandakan satu lagi capaian penting dalam kerjaya gemilang kumpulan ini.

Peminat boleh menjangka keghairahan dan semangat yang menjadi ciri khas Bunkface dalam muzik mereka, apabila “Hilang” membawa pendengar dalam perjalanan melalui emosi yang tulen dan melodi yang memukau.

Untuk maklumat lanjut dan kemas kini, iku^ Bunkface di platform media sosial.

Tentang Bunkface:

Bunkface ialah sebuah band rock Malaysia yang terkenal dengan persembahan bertenaga dan melodi yang menarik. Sejak penubuhannya, mereka telah mendapat sokongan yang teguh dan pencapaian yang meluas dengan lagu-lagu hit mereka.

Dengarkan “HILANG” di : hgps://bfan.link/hilang-40


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *