(SEMASA) Aplikasi “Last Minute Booking “ Untuk Percutian Secara Cepat

Spread the love

LMB 1

Perkembangan  yang pantas dalam kehidupan memungkinkan manusia bertindak secara cepat dan drastik. Termasuk juga situasi pada mereka yang ingin bercuti namun terhad dari segi masa untuk mendapatkan sesuatu pakej percutian yang baik tapi mudah serta cepat.

LMB 2“Last Minute Booking “ (LMB) merupakan aplikasi yang dicipta untuk merealisasikan impian mereka yang sentiasa di dalam keadaan yang pantas dan mudah. LMB adalah satu aplikasi sehenti kembara  (one stop travel centre) untuk menyelesaikan urusan di waktu kecemasan dan di saat-saat akhir. LMB membantu anda memudahkan anda dalam urusan menempah tiket penerbangan, pakej pelancongan serta urusan berkaitan pelancongan anda degan satu klik sahaja. Dengan aplikasi LMB, kini penyelesaian urusan kembara anda akan lebih mudah bila-bila masa dan di mana mana sahaja.

LMB 3Syarikat yang menyediakan pelantar aplikasi Last Minute Booking (LMB) ini merupakan agensi perlancongan yang beroperasi di Lembah Klang. Mereka menyediakan akses untuk urusan tiket dan perlancongan di tempat-tempat yang menarik di seluruh dunia. Pengguna mempunyai pilihan sekitar 5000 jenis pakej pelancongan seluruh dunia dan mempunyai kerjasama dengan hampir 32 syarikat penerbangan untuk urusan tiket penerbangan.

LMB a

LMB b

Bagi pengguna telefon pintar, pengguna juga boleh memuat turun aplikasi tersebut daripada Google Play ataupun Apple App Store dan segala urusan percutian boleh dilakukan pada saat akhir dengan mudah dan cepat di hujung jari anda sahaja.

Download Aplikasi ini sekarang di :
Untuk maklumat lanjut :

 

Last Minute Booking

No.3, Jalan Tapah, Off Jalan Goh Hock Huat,

41400 Klang, Selangor Darul Ehsan,

Malaysia.

Nombor Telefon : +603-33431800

Fax : +603-33438100

Email : enquiry@lastminutebooking.com.my

 


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *