(SEMASA) Kasih Ibu, Tanpa Batasan – Sambutan Hari Ibu Bersama dengan Duta GINTELL~Simon Yam

Spread the love

 G-Pavilion119-Simon-with-mall&GINTELL-mgmt-group-photo

Kuala Lumpur: Bersempena dengan sambutan Hari Ibu, GINTELL akan menjemput Artis antarabangsa terkenal dan juga duta kerusi urut GINTELL De’Wise Care untuk sesi bertemu dengan peminatnya di dua lokasi di Kuala Lumpur. Sesi bertemu dengan Simon Yam akan berlangsung pada 8 Mei di IOI Mall Puchong dan Pavilion Kuala Lumpur.

GINTELL mempunyai lebih daripada 107 cawangan di seluruh negara dan juga dianugerahkan ‘Rangkaian Produk Penjagaan Kesihatan Terbesar’ (Largest Health Care Products Chain Store) oleh Malaysia Book of Records. GINTELL telahmenerima pelbagai pengiktirafan dan baru-baru ini GINTELL telah dianugerahkan pada “14th Asia Pacific International Honesty Enterprise Keris Award 2016” dalam kategori “Honesty Product”, “Honesty Enterprise” dan “Honestry Entrepreneur”

Ini adalah satu pencapaian yang amat besar bagi GINTELL dalam mengukuhkan penjenamaan di pasaran selama 20 tahun lamanya. GINTELL telah mengukuhkan jenamanya demi memupuk prinsip misinya yang menggalakkan kesihatan, kasih sayang serta kehidupan. GINTELL sentiasa ada di sisi anda untuk membina kehidupan yang lebih sihat sejahtera melalui produk kesihatan mereka juga adalah bertujuan untuk menaiktaraf kesihatan rakyat Malaysia.

Lebih-lebih lagi dengan produk kebangaan mereka, kerusi urut GINTELL De’Wise Care, kerusi urut pertama yang menggunakan teknologi XV-trek 135cm yang memberi regangan urutan dari tengkuk ke paha, yang mampu mengurut bahagian kritikal dan memberikan 48% lebih urutan yang kerusi urut biasa tidak mampu capai. Dan, kerusi urut GINTELL De’Wise Care di sempurnakan lagi dengan teknologi urutan ‘Butterfly’ serta Pusingan Guasa 3D yang menawarkan pengalaman urutan bagai diurut oleh pakar urut terkemuka dunia.

G-Pavilion115-Simon-pose-at-massage-chair-with-Dato'-GohSempena Hari Ibu ini, berikan ibu anda segalanya. Inilah hari paling istimewa bagi para ibu yang telah mendidik kita tentang kehidupan dan meyayangi kita semua tanpa batasan. Mari kita balas semula jasa ibu yang tak ternilai ini. Berikanmereka keselesaan dan kesihatan sebagaimana yang mereka berikan kepada kita semasa kecil dahulu.

Dapatkan pakej kombo bagi kerusi urut GINTELL De’Wise Care dan De’Vano S FUNtastic Sofa hanya pada harga RM10, 988 dan inilah satu hadiah yang istimewa untuk ibu dan bapa yang boleh dikongsi dan dinikmati bersama-sama. Lebih menarik lagi bagi pemegang kad Maybank, nikmati promosi rebat RM2,000 dengan setiap belian kerusi urut GINTELL De’ Wise Care dan jadilah 10 pemegang kad Maybank membeli kerusi urut GINTELL De’Wise Care untuk peluang bertemu dan bergambar bersama Simon Yam di roadshow GINTELL di IOI Mall Puchong pada 8 Mei.

Kunjungi mana-mana cawangan GINTELL di seluruh negara sekarang untuk menikmati tawaran yang hebat ini. Untuk maklumat lanjut, hubungi talian khidmat pelanggan di 1800-88-6332 atau layari Facebook GINTELL MALAYSIA dan GINTELL WeChat atau laman web rasmi GINTELL di www.gintell.com.

GINTELL berharap semoga anda sekeluarga rasa sihat dan bahagia pada Hari Ibu ini!

 


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *