(HIBURAN) Peluang Bercuti Ke Jordan Bersama Anuar Zain

Spread the love

IMG_3555

Buat julung-julung kalinya Scenic Leisure & Event dan FBA Media Sdn Bhd bersama-sama Anuar Zain Network Sdn Bhd bakal menganjurkan percutian Anuar Zain bersama-sama peminat ke sebuah negara yang penuh magis; Jordan.

Jordan begitu sinonim dengan tapak warisan dunia seperti Petra, Jerash, Amman Citadel dan lain-lain lagi. Malah keunikan Laut Mati turut menjadikan Jordan terkenal di mata dunia. Semua ini bakal dinikmati oleh para peminat yang mengikuti percutian ini.

Anuar Zain ketika ditanya tentang pilihan Jordan sebagai destinasi percutian, beliau berkata, “Saya suka mengembara melihat sejarah, budaya dan senibina sesebuah negara. Jordan antara negara yang belum pernah saya lawati. Jadi apabila datang peluang sebegini saya tidak lepaskan malah saya ingin mengajak semua peminat saya untuk turut sama bercuti sambil bergembira bersama-sama saya.”

“Ini juga merupakan momen bersejarah bagi perjalanan seni saya kerana buat pertama kalinya saya berpeluang bercuti bersama-sama peminat,” tambah pelantun “Lelaki Ini” lagi.

IMG_3571

Peminat yang mengikuti percutian ini akan melawat beberapa tempat menarik di Jordan seperti Amman, Jerash, Petra dan Laut Mati. Malah mereka akan menginap di hotel-hotel bertaraf lima bintang dan turut berpeluang untuk menikmati hidangan enak di restoran-restoran terkenal di Jordan.

“Apa yang lebih menarik, para peminat bakal menyaksikan satu-satunya persembahan khas oleh Anuar Zain sewaktu majlis makan malam di Laut Mati. Peminat akan mendengar alunan merdu nyanyian penyanyi itu sambil melihat keindahan matahari terbenam,” kata Yusnita Alimin, Pengarah Urusan Scenic Leisure & Event.

“Selain itu peminat juga berpeluang untuk merakamkan kenangan indah menerusi foto secara one-to-one yang bakal disediakan oleh pihak penganjur,” tambah beliau lagi.

“Kami gembira berpeluang bekerjasama dengan Anuar Zain dan pemilihan beliau amat bertepatan kerana beliau sendiri seorang yang suka mengembara melihat keunikan negara lain,” katanya ketika ditanya berhubung pemilihan Anuar Zain untuk percutian ini.

Pakej percutian 7 hari 5 malam sudah mula dijual pada hari ini. Harga pakej dijual pada harga RM9,999 seorang. Maklumat lanjut pakej tertera pada lampiran yang disertakan.

Peminat yang ingin membeli pakej boleh menghubungi Scenic Leisure & Event di talian 03-8073 3648 dan Percutian Magis Jordan Bersama Anuar Zain hanya terhad untuk 250 orang sahaja. Justeru tempahan awal amat digalakkan.

Pautan:

 

www.facebook.com/MagicalJordanWithAnuarZain

 

www.facebook.com/ScenicEvent

 

www.facebook.com/anuarzainnetwork


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *