(SEMASA) Antabax Pure Pine, Pelindung Anti Bakteria Yang Memberi Kesegaran Serta Kelembapan Sepanjang Hari!

APP 1small

Adakah anda menyukai bau yang klasik yang terdapat dalam sabun anti bakteria anda tetapi pada masa yang sama ianya juga mengeringkan kulit anda? Jadi sudah tiba masanya untuk menukar sabun anda kepada Antabax Pure Pine Anti Bakteria

Ianya mengandungi kombinasi bau kayu yang segar dan juga kebaikan kesihatan daripada ekstrak asli “pine” dengan serum mikro kelembapan dan juga vitamin untuk kulit bagi memastikan kulit mempunyai bau “pine” yang segar di samping mengembalikan tahap kelembapan kulit bagi kulit yang lebih sihat dan juga lembut. Jenama ini juga telah diperakui oleh sistem Pertahanan Derma yang memberi perlindungan selama 24 jam sepanjang hari disamping perlindungan anti bakteria yang maksimum sebanyak 99.9%.

Antabax Pure Pine adalah sangat ideal untuk mereka yang menjalani gaya hidup yang aktif yang di mana memerlukan jaminan perlindungan anti bakteria yang tidak mengeringkan kulit dan juga kepada mereka yang menghargai bau “pine” yang semula jadi bagi jangka masa yang panjang.

Ianya juga telah diberi sijil halal bagi memberi keyakinan kepada pengguna Islam untuk menggunakannya.

 

 

 

 

Lagi Sebab untuk Menggunakan Pure Pine

Minyak “pine” diperolehi dari proses penyulingan daripada ranting dan juga dahan daripada pokok Pinus sylvestri.

 

Ianya juga telah digunakan dalam bidang perubatan Timur dan Barat kerana mempunyai khasiat perlindungan antibakteria, memberi tenaga, antiseptik, penyahbauan dan juga mempunyai bau aroma terapi. Ianya juga digunakan bagi memberi kelegaan bagi otot dan sendi yang sakit dan juga tegang disebabkan oleh sifatnya yang memberi kepanasan yang melegakan. Pati “pine” yang mengadungi kualiti antispetik memberi faedah dalam mengubati luka, dan juga jangkitan fungus.

Pati asli “pine” telah digunakan secara meluas di dalam aroma terapi dan juga pengurutan kerana sifatnya yang memberi rasa bersih, mengembalikan tenaga dan juga menyegarkan.

Sudah tiba masanya untuk anda mendapatkan perlindungan, bau-bauan “pine” dan juga kulit yang lembut serta juga segar yang di idamkan dengan Antabax Pure Pine.

Rangkaian Harga The Antabax Pure Pine Shower Cream:-

»      250ml untuk RM6.20

»      650ml untuk RM14.50

»      550ml untuk RM8.30

»      450ml sabun basuh tangan untuk RM7.50

»      Pek yang mengadungi tiga buku sabun untuk RM3.80

Untuk menjadi sebahagian daripada komuniti Antabax, sila “like” Antabax di www.facebook.com/NewAntabax.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *