(SEMASA) Jenama pakaian fesyen luar antarabangsa, camel active, tampil lebih kukuh pada permulaan tahun baharu dengan perasmian kedai perdana pertamanya di Asia Tenggara, bertempat di LaLaport, Bukit Bintang City Centre (BBCC), Kuala Lumpur.

Spread the love

Kuala Lumpur, 29 Februari 2024 – camel active, pemilik jenama pakaian kasual gaya hidup dan lasak bertaraf antarabangsa teruja mengumumkan pembukaan kedai perdana pertama miliknya di Lalaport BBCC. Kedai yang berorientasikan konsep terkini dan moden itu dibuka seiring dengan kemunculan koleksi baru C by camel active yang menyasarkan golongan muda bandar, lelaki dan wanita. Perkembangan mengujakan ini menjadi penanda aras kepada camel active dalam menampilkan produk tersendiri yang lasak, tahan lama dan serba boleh dengan kualiti premium kepada pelanggan setianya di seluruh Malaysia.

Kedai perdana camel active yang menawarkan koleksi baru C by camel active itu terletak di lokasi strategik di tengah pusat bandar raya Kuala Lumpur iaitu di LaLaport BBCC.

Lokasi strategik itu menjanjikan destinasi wajib singgah dalam kalangan warga bandar yang menghargai jenama yang dikenali kerana rekaan khusus untuk pengembaraan harian.

Muncul sebagai yang pertama di Asia Tenggara, kedai tersebut memiliki ruang niaga yang luas iaitu 2,400 kaki persegi. Kedai ini menawarkan koleksi baru C by camel active, sekali gus melonjakkan perasaan kontemporari yang ada hubung kait dengan alam semula jadi. Segalanya disusun dengan teliti bagi mempamerkan koleksi pakaian, kasut, beg dan aksesori terkini daripada camel active.

Pengarah Urusan CLT Asia Sdn. Bhd., Encik Jason Tan yang mewakili jenama camel active di Asia Tenggara berkata: “Kami berasa gembira mengumumkan pembukaan kedai camel active di LaLaport BBCC Kuala Lumpur. Ia adalah sebuah pusat beli-belah yang sentiasa bersemangat menampilkan gaya hidup dinamik, selain kerap mengadakan aktiviti dalam dan luar yang diselaraskan dengan sempurna bersama semangat camel active.”

Beliau menambah: “camel active memiliki kekayaan warisan yang diadun bersama urbanisasi dan aktiviti luar. Selain itu, kedai baharu ini merupakan wasiat kami terhadap komitmen dalam menawarkan pengalaman membeli-belah yang unik kepada pelanggan menerusi pelbagai rangkaian produk yang mempamerkan keunikan jenama ini”.

Dalam pada itu, pelanggan boleh menikmati pengalaman mengasyikkan yang menampilkan persediaan glamping, eksklusif di bengkel kedai dan peluang meneroka koleksi camel active dan C by camel active dari dekat.

Kedai ini turut mempamerkan komitmen jenama untuk melestarikan kehidupan bersama kualiti kerja tangan, hasil dedikasi camel active dan koleksi C by camel active dalam melahirkan produk tahan ujian sepanjang masa.

Matlamat koleksi C by camel active adalah untuk menggalakkan kehidupan lestari dengan mempromosi usaha pemuliharaan alam semula jadi. Menerusi usaha yang eksklusif, edisi ‘Save the Forest, Adopt a Tree’ daripada koleksi C by camel active diharap dapat menyokong kerja-kerja pemuliharaan Taman Tugu. Sebanyak 10 peratus daripada hasil jualan edisi terhad itu akan didedikasikan kepada inisiatif yang diterajui Amanah Warisan Negara (AWAN).

Kedai perdana camel active ini berlokasi di G 24 & 25, Lalaport Bukit Bintang City Centre, Kuala Lumpur.

Untuk maklumat lanjut mengenai camel active, sila layari camelactive.my atau ikut kami di media sosial di:

Facebook: camel active Malaysia

Instagram: cbycamelactive

#camelactive #cbycamelactive


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *