(SEMASA) JULIE’S bekerjasama dengan LEGOLAND® Malaysia Resort

dsc08049Pada hujung tahun 2016, Julie’s dan LEGOLAND® Malaysia Resort akan bekerjasama untuk memberikan anda pengalaman yang hebat dan paling mendebarkan! Selepas masa penyediaan yang panjang, Julie’s akan berganding bahu dengan taman tema LEGO® yang pertama di Asia dan juga di Malaysia, iaitu LEGOLAND® Malaysia Resort.

img_0002Menjelang percutian sekolah yang semakin hampir, sesetengah orang akan mengambil keputusan untuk melancong bersama-sama ahli keluarga serta rakan-rakan mereka. Namun, penurunan nilai mata wang dan kemerosotan ekonomi  menjadi salah satu penyebab begi mereka untuk membatalkan idea tersebut. Julie’s yang mengambil berat terhadap konsep “Adunan dengan Kasih Sayang” ingin berkongsi perasaan kasih sayang dengan setiap orang.  Julie’s bersyukur untuk bekerjasama dengan LEGOLAND® Malaysia Resort untuk menyediakan pelan cuti sekolah yang bermakna dan berbajet bagi anda.img_0134

“Konsep ‘Adunan dengan Kasih Sayang’ yang sentiasa kita amalkan; sebab itu, kita berharap untuk menyebarkan kasih sayang dan kebahagiaan dalam golongan masyarakat. Kerjasama kita dengan LEGOLAND® Malaysia Resort merupakan perusahaan yang merintis, kita berharap generasi muda akan membiasakan diri dengan jenama kita dan menyukai pengalaman mereka bersama ahli keluarga dan juga rakan-rakan di LEGOLAND® Malaysia Resort” katakan Encik Benny Chia, Pengurus Pemasaran Perfect Food Manufacturing (M) Sdn.Bhd.

img_0102Encik Chia juga telah menyebutkan bahawa ibu bapa mempunyai kebimbangan terhadap pelan cuti sekolah yang menghampiri bagi anak-anak mereka. Bukan itu sahaja, orang ramai juga ingin mempunyai pengalaman melancong yang senang dan berekonomi.  Jadinya, kerjasama antara Julie’s dan LEGOLAND® Malaysia Resort diwujudkan untuk memberikan pengalaman melancong yang gembira dan tidak membebankan kepada masyarakat semasa cuti sekolah.

jh_hazelnut“Ketulan blok LEGO® menemani sesetengah masyarakart sepanjang zaman kanak-kanak kita. Ramai orang mempunyai blok LEGO® semasa mereka kecil dan mereka juga telah menggunakannya untuk membinakan sesebuah kerajaan diri. Secara kebetulan Julie’s dan LEGOLAND® Malaysia Resort berkongsi idea dan perspektif yang sama, iaitu memupukkan nilai kasih sayang dalam kalangan masyarakat, kedua-dua pihak merupakan kombinasi yang paling sesuai untuk menghasilkan projek ini.”

le-mond-cheddar-cheeseEncik Chia menyebutkan bahawa Julie’s telah melancarkan pelbagai promosi sebagai tanda penghargaan terhadap sokongan para pembeli, mereka juga akan mengambil peluang ini untuk bekerjasama dengan LEGOLAND® Malaysia Resort bagi memberikan lebih manfaat kepada masyarakat. Masyarakat dapat menikmati diskaun setinggi-tingginya 35% semasa pembelian tiket masuk taman tema LEGOLAND® Resort Malaysia dan juga mendapati tiket percuma bagi kanak-kanak semasa pembelian produk biskut Julie’s melalui promosi ini.

Pembeli juga berpeluang untuk memenangi hadiah yang fanstatik dengan menyertai pertandingan Facebook dan instragram yang dilancarkan oleh Julie’s. Hadiah yang hebat adalah kemenangan pakej penginapan 2 hari 1 malam di LEGOLAND® Malaysia Resort dan 4 tiket lawatan VIP ke taman tema LEGOLAND® bagi rakyat Malaysia (termasuklah Sabah dan Sarawak) dan rakyat Singapura masing-masing. Ini merupakan peluang yang jarang terdapat bagi anda dan keluarga anda untuk melawat ke taman tema LEGOLAND® Malaysia Resort yang berada di Nusajaya, Johor.

golden-crackers“Dalam kolaborasi ini, Julie’s  ingin mengganjari para pembeli dengan biskut jenama mereka yang termasuklah siri biskut Julie’s Le-mond sandwic, biskut Golden, biskut Gula dan biskut Julie’s Hershey’s. Julie’s juga meyakinkan bahawa kedua-dua pihak akan mencapai kecemerlangan melalui kerjasama ini.” katakan Encik Chia.

Promosi hebat dengan setiap pembelian produk biskut Julie’s

Nikmatilah diskaun sebanyak 35% bagi pembelian tiket masuk ke LEGOLAND® Malaysia Resort dengan mana-mana pembelian produk siri biskut Julie’s Le-mond sandwic atau biskut Julie’s Hershey’s. Anda hanya perlu memotongkan bahagian kupon diskaun daripada pembungkusan siri biskut Julie’s Le-mond sandwic atau biskut Julie’s Hershey’s dan menunjukkannya kepada kaunter tiket LEGOLAND® Malaysia Resort untuk menikmati promosi ini.

Selainya, penggemar biskut Golden dan Gula akan diberikan tiket percuma bagi kanak-kanak yang berumur 3 tahun sehinnga 11 tahun dengan setiap pembelian tiket dewasa. Promosi ini dapat membantu pembeli untuk menjimatkan perbelanjaan tiket kanak-kanak yang bernilai sebanyak RM144.

Kemenangan peluang lawatan VIP ke LEGOLAND® Malaysia Resort

Di samping itu, pembeli dapat menyertai pertandingan “My Xhilarating Moment Contest” (“Saat Yang Menyeronokkan Bagi Saya”) yang akan dilancarkan pada 1 November 2016 sehingga 31 Disember 2016 dengan pembelian produk yang bernilai sekurang-kurangnya RM10 atau SGD 5 bagi mana-mana siri biskut Julie’s yang berkaitan.

Pembeli perlu memuatkan hantar sekeping gambar yang menunjukkan masa keseronokkan anda bersama rakan-rakan ataupun keluarga dan bermula dengan kapsyen ‘Ini merupakan saat yang menyeronokkan bagi saya kenara…..’. Kemudian mempublikasikan post tersebut di Facebook ataupun Instagram anda dengan hashtag #JuliesxLegoland  bagi memenangi hadiah yang istimewa.

Julie’s dan LEGOLAND® Malaysia Resort akan memilih pemenang berdasarkan kreativiti gambar dan kapsyen yang menarik. Pengumuman pemenang akan dijalankan pada tengah bulan Januari 2017. Pembeli perlu menyimpankan resit sebagai tanda bukti pembelian untuk tuntutan hadiah kemudian.

Pertandingan “My Xhilarating Moment Contest”  akan memberi sebanyak 54 hadiah yang termasuk hadiah utama, iaitu pakej penginapan 2 hari 1 malam di LEGOLAND® Malaysia Resort, 4 tiket lawatan VIP ke taman tema LEGOLAND® dan hamper biskut Julie’s yang bernilai RM100.

Promosi ini akan dilancarkan di seluruh Malaysia (termasuk Sabah dan Sarawak) dan Singapura untuk menggalakkan hubungan yang erat dalam kalangan masyarakat sesama rakan-rakan dan keluarga mereka semasa percutian sekolah. Julie’s  juga berharap bahawa promosi ini dapat menggalakkan masyarakat untuk membeli produk biskut Julie’s dengan pemberian diskaun yang amat bernilai

Julie’s dan mascot LEGOLAND® juga akan bermuncul dalam di pusat pembeli-belah di Malaysia untuk berinteraksi dengan para pembeli semasa pameran bergerak. Di samping itu, Julie’s akan menjalankan sesi  fotografi antara para pembeli dengan maskot Julie’s dan LEGOLAND®. Pembeli juga berpeluang untuk memenangi hadiah dengan menyertai aktiviti permainan pada hari itu.

Layari ke laman Facebook kami di https://www.facebook.com/JuliesBiscuits untuk maklumat lebih padat.

Tentang pelancaran LEGO® NINJAGO™ The Ride yang akan datang– Nov 2016

LEGO® Ninjago ™ The Ride Yang akan datang adalah suatu penambahan baru yang terbesar di LEGOLAND® Malaysia Resort dan merupakan permainan indoor 4D terbaharu. Dari teknologi Triotech dan Maestro™, permainan ini diinspirasikan daripada produk line NINJAGO dan pemain akan memainkan watak sebagai pahlawan Ninja yang diajar oleh Master Wu untuk membanteras musuh dan ancaman kuasa jahat, Great Devourer. Teknologi Triotech dan Maestro™ membolehkan para pemain mengawal  pengembaraan mereka melalui pergerakan tangan mereka tanpa penggunaan alat tangan.

Untuk informasi lanjut, berita promosi dan aktiviti, anda boleh lawati laman sesawang rasmi LEGOLAND® Malaysia Resort www.legoland.com.my atau hubungi ditalian 07-597 8888 dan kekal berhubung melalui Facebook danTwitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *