(SEMASA) NAURISH SDN BHD MENGAMBIL ALIH ZEMVELO DAN SACHA INCHI MARKETING SDN BHD, MEMPERLUASKAN PEMIMPINANNYA DALAM INDUSTRI SACHA INCHI

Spread the love

Kuala Lumpur, 23 Disember 2023 — Naurish Sdn Bhd, dengan bangganya mengumumunkan kajayaan pengambilalihan ZEMVELO, sebuah jenama terkemuka yang mengkhusus dalam produk Sacha Inchi, bersama dengan kilang pengeluarannya, Sacha Inchi Marketing Sdn Bhd. Langkah strategik ini menempatkan Naurish Sdn Bhd sebagai pemain utama dalam pasaran Sacha Inchi, mengukuhkan lagi komitmen untuk menghasilkan produk kesihatan berasaskan tumbuhan yang berkualliti tinggi.

Pengambilalihan ini termasuk 22 Syarikat Jenama OEM Sacha Inchi di bawah naungan Sacha Inchi Marketing Sdn Bhd, menandakan perkembangan yang ketara dalam portfolio Naurish Sdn Bhd.

Naurish Sdn Bhd berbangga dengan komitmennya untuk menghasilkan gelatin softgel berasaskan sayuran 100%. Syarikat ini tidak menggunakan bovin atau elemen berasaskan haiwan lain. Ini menjadikan Minyak Sacha Inchi dapat digunakan oleh pelbagai lapisan pengguna, termasuk vegetarian dan vegan. Syarikat ini menekankan kepentingan pemilihan produk oleh pengguna, kerana softgel di dalam pasaran mungkin berasal dari sumber yang bukan berasaskan tumbuhan dan status halal yang meragukan.

Berbeza dengan beberapa produk di pasaran yang mungkin mengisytiharkan softgel mereka berasaskan tumbuhan & halal tanpa pengesahan yang betul. ZEMVELO dengan bangga memegang sijil HALAL dan kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Selain itu, syarikat ini berdaftar dengan Pentadbiran Makanan dan Dadah Amerika Syarikat (FDA), mengukuhkan lagi komitmennya terhadap standard global dan keselamatan produk.

Komitmen Naurish Sdn Bhd terhadap kecemerlangan tidak terbatas pada sijil sahaja. Setiap produk mengalami ujian makmal yang ketat untuk memastikan semua tahap vitamin dan omega 3, 6, 9 memenuhi standard kualiti tertinggi. Komitmen ini menekankan usaha berterusan syarikat dalam setiap aspek penawaran produknya.

Alami kecekapan dalam kecergasan dengan softgel ZEMVELO yang mempunyai kadar kelarutan pantas, memastikan penyerapan optimum dalam masa hanya satu minit. Ini menetapkan standard baru, mengatasi kapsul konvensional (vegetable carrageenan) (4 minit) dan softgel (bovine) (3 minit).

Naurish Sdn Bhd berharap dapat membawa manfaat Sacha Inchi kepada pengguna yang lebih luas, mengekatkan komitmen terhadap kualiti, kelestarian, dan kepuasan pelanggan.


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *