(SEMASA) QUILL CITY MALL KL Sambutan Pembukaan Besar-Besaran NSK GROCER, GROCER Terbesar Di Pusat Bandaraya KL

Spread the love

Bersedia untuk kedai runcit baru di bandar ? destinasi runcit dan gaya hidup fizikal dan digital (Figital), Quill City Mall KL dengan bangganya mengumumkan pelancaran penyewa utamanya, NSK Grocer, yang disebut-sebut sebagai kedai runcit terbesar dan konsep kedai runcit moden baharu yang pertama di Pusat Bandar Kuala Lumpur dengan tawaran daripada pelbagai premium mampu milik produk tempatan dan import semuanya di bawah satu bumbung.

NSK Grocer ditetapkan untuk menjadi lokasi baharu untuk barangan keperluan harian dan barangan runcit untuk pembeli-belah bandar yang kini boleh menikmati membeli-belah barangan runcit peringkat seterusnya di Quill City Mall KL. meliputi lebih 85,000 kaki persegi yang terdiri daripada bahagian makanan segar terbesar, kawasan runcit kering, bahagian borong dan deli, NSK Grocer @ Quill City Mall KL adalah konsep pertama seumpamanya yang memodenkan suasana pasar tradisional yang dilengkapi dengan persekitaran yang selesa dan asli .

Sebagai kedai runcit terbesar dengan pilihan makanan segar yang paling luas di Pusat Bandar Kuala Lumpur, NSK Grocer akan menjadi kedai runcit pertama oleh NSK Group untuk menawarkan rangkaian produk premium berkualiti dan mampu milik dari seluruh dunia, daripada pelbagai jenis barangan runcit, barangan rumah, ayambarangan dan hasil segar seperti sayur-sayuran, makanan laut hidup seperti ikan, udang dan ketam pada harga yang berpatutan untuk memberikan nilai untuk wang kepada pelanggan.

Selain itu, pemilik perniagaan kecil juga boleh membeli barangan pukal di bahagian borong, dengan pelbagai pilihan produk ditawarkan pada harga yang menjimatkan.

Mr Justin Liew, Naib Presiden kanan Quill City Mall Retails Sdn Bhd berkongsi bahawa memiliki NSK Grocer pertama di Quill City Mall KL bukan sahaja kejayaan untuk pusat beli-belah itu, tetapi juga usaha strategik yang dibentuk untuk memenuhi permintaan pembeli zaman moden yang bijak.

Kami berbesar hati untuk memiliki NSK Grocer pertama sebagai sebahagian daripada keluarga Quill City Mall, dan kami berbesar hati untuk membawa pengalaman membeli-belah yang tersendiri dan menyeronokkan kepada pembeli moden masa kini. sebagai salah satu pusat membeli-belah terkemuka di KL City Centre, kami sentiasa berusaha untuk mencipta pengalaman membeli-belah yang menarik dan selesa untuk pembeli kami di mana mereka dapat menjalankan keperluan harian mereka dalam satu (1) tempat – menjadikan membeli-belah tan ideal destinasi untuk semua. kami yakin NSK Grocer mempunyai potensi dan kredibiliti yang kukuh untuk memenuhi keperluan orang ramai di Kuala Lumpur dan di seluruh Lembah Klang,” kata Justin di Pembukaan Besar.

Loh Teck Wah, Pengarah NSK Grocer menegaskan bahawa Quill City Mall adalah lokasi yang ideal untuk membuka cawangan baharunya yang pertama – contoh lokasi strategik di tengah-tengah KL dengan pelanggan yang berbeza-beza melintasi pusat membeli-belah itu setiap hari, terutamanya pekerja pejabat, keluarga muda dan pelajar kolej di kawasan sekitar.

NSK Grocer ditetapkan untuk pasaran massa yang menikmati produk premium berkualiti pada harga yang sangat berpatutan konsep inovatif terkini ini memenuhi keperluan setiap gaya hidup, dan kami percaya bahawa pembukaan NSK Grocer di Quill City Mall KL akan membawa pengalaman membeli-belah yang santai serta impak positif kepada orang ramai, terutamanya bagi mereka yang menetap atau bekerja di pusat bandar yang sentiasa on-the-go dan memerlukan cepat ke kedai runcit untuk keperluan harian mereka.

NSK Grocer berbangga kerana sentiasa menawarkan produk berkualiti pada harga yang kompetitif. Mempunyai bahagian hasil segar yang terbesar, NSK Grocer membolehkan pembeli mempunyai pelbagai pilihan segar dan kos efektif untuk dipilih bagi mana-mana individu. kami komited untuk sentiasa menyediakan hasil segar dengan bekerjasama rapat dengan semua pembekal utama kami – memastikan hanya yang terbaik untuk pelanggan kami,” Tambah Teck Wah. 

NSK Grocer lokasi terletak di LG-19-21 Lower Ground di Quill City Mall KL, dan dibuka setiap hari dari 9.00am to 11.00pm.

Untuk maklumat lanjut mengenai Quill City Mall KL, sila layari: https://www.quillcitymall.com.my/


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *