(SEMASA) SAMBUTAN HARI KEMERDEKAAN BERSAMA DUTA GINTELL AYDA JEBAT

Spread the love

5P2A1754-GINTELL&MALL-Management-Group-Photo-s

(Kuala Lumpur, 31 Ogos) Bersempena dengan Hari Kemerdekaan, pelakon dan penyanyi terkenal Ayda Jebat membuat penampilan khas sebagai duta GINTELL di Sunway Putra Mall, Kuala Lumpur untuk bertemu dengan para peminat dan para pelanggan GINTELL bersama-sama menyambut hari yang amat bersejarah bagi seluruh rakyat Malaysia.

5P2A2224-Fans-group-photo-sPenampilan khas Ayda Jebat akan menambahkan kemeriahan sambutan Hari Kemerdekaan bersama para peminat dan pelanggan GINTELL yang datang ke acara tersebut. Ayda Jebat bukan sahaja menikmati mengambil gambar selfie dengan peminatnya dan juga bersama-sama menyanyikan lagu popular “Pencuri Hati” dalam keadaan riang gembira.

Baru-baru ini Ayda juga selaku watak utama dalam drama “M.A.I.D” & juga
“Assalamualaikum Cinta” telemovie yang ditaja oleh GINTELL. Pemilihan Ayda Jebat sebagai duta GINTELL adalah untuk mengukuhkan jenamanya kepada pasaran yang lebih muda. Terutamanya, golongan muda kini sering sibuk bekerja tanpa mempunyai masa yang cukup untuk berehat dan menenangkan diri sendiri. Seperti Ayda Jebat yang bekerja sebagai pelakon dan penyanyi, kerjayanya memerlukan masa yang panjang dan tidak menentu. Kelelahan kerja menimbulkan tekanan pada dirinya dan mungkin menjejaskan kesihatannya.

Bagaimanapun, kini dengan adanya sofa urutan GINTELL De’Vano S di rumah, Ayda Jebat dapat menghilangkan tekanan dan kepenatan kerja pada bila-bila masa sahaja. Dengan hanya meluangkan sedikit masa setiap hari bersama GINTELL De’Vano S FUNtastic Sofa, dia dapat menenangkan diri dan berehat dengan sepenuhnya.

Kesihatan adalah penting untuk menikmati rasa cinta yang indah dan bermakna dalam kehidupan kita. Sebagai duta GINTELL De’Vano S FUNtastic Sofa, Ayda Jebat yang mengutamakan kesihatan, ikatan kasih sayang keluarga dan diri sendirinya memang serasi dengan moto GINTELL “Health Love Life” ~ Kesihatan, Kasih Sayang, Kehidupan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GINTELL De’Vano S FUNtastic Sofa

GINTELL De’Vano S FUNtastic Sofa adalah sofa urutan pertama yang mempunyai kontur urutan terpanjang dari leher sampai paha. Lanjutan Trek V yang berukuran 105cm panjang dapat melegakan kesakitan dan tekanan anda dengan urutan yang selesa pada bahagian leher, pelvic, punggung dan paha. Teknologi penggelek urut berhaba 3D merangsang pengedaran darah dan memperbaiki metabolisme untuk meredakan nyeri bahu. Selain itu, ciri beg tekanan udara pada sofa urutan ini membentuk dan membetulkan pinggul dan paha untuk memastikan anda terus tampil anggun.

Diperkemas dengan fabrik yang berwarna ceria dan cerah, GINTELL De’Vano S FUNtastic Sofa adalah sofa urutan yang bergaya modern dan ergonomik. Sofa urutan ini mempunyai 4 sistem kawalan mudah dan mesra pengguna. GINTELL De’Vano S FUNtastic Sofa yang ringan dan bersaiz kecil ini adalah pilihan yang tepat dan sempurna untuk kediaman dan juga pejabat kerana sofa ini sesuai untuk diletakkan di mana-mana sahaja.

 

GINTELL

GINTELL yang ditubuhkan pada 1996 merupakan pembekal yang terkemuka dalam pasaran produk penjagaan kesihatan di Malaysia. Kini, GINTELL mempunyai lebih daripada 111 cawangan di seluruh negara dan dianugerahkan “Rangkaian Produk Penjagaan Kesihatan Terbesar” oleh Malaysia Book of Records. GINTELL telah mengukuhkan penjenamaan di pasaran selama 20 tahun dengan prinsip misinya yang menggalakkan kesihatan, kasih sayang serta kehidupan. Dengan falsafah sedemikian, GINTELL sentiasa berada di sisi anda untuk membina kehidupan rakyat Malaysia yang lebih sihat sejahtera melalui produk penjagaan kesihatan mereka.

Untuk pembeli yang hadir pada hari tersebut, GINTELL menawarkan kombo pakej yang terhebat bagi kedua-dua GINTELL De’Vano S FUNtastic Sofa dan mesin urut kaki G-Beetle Plus dengan hanya RM3, 988. Marilah meraikan Hari Raya bersama GINTELL untuk menikmati musim perayaan ini yang lebih selesa!

Kunjungi mana-mana cawangan GINTELL di seluruh negara untuk menikmati tawaran yang hebat. Untuk maklumat lanjut, hubungi talian khidmat pelangan di 1800-88-6332 atau layari laman web rasmi GINTELL di www.gintell.com. Anda juga boleh layari Facebook GINTELL Malaysia dan GINTELL WeChat untuk pengumuman produck terkini dan acara yang akan datang.

Selamat Hari Kemerdekaan! GINTELL berharap semoga anda sekeluaga sihat dan bahagia.

 


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *