(SEMASA) Selebriti Tempatan diberi penghormatan Untuk Pembukaan Butik Ice-Watch di Nu Sentral

Spread the love

Photo 1small

Kepelbagaian warna Ice-Watch yang kian mendapat tempat dihati pengemar jam di Malaysia menyebabkan Ice-Watch kini mengambil langkah untuk melebarkan sayapnya dengan pembukaan galeri baru.

Pembukaan butik terbaru di pusat membeli-belah Nu Sentral yang baru dibuka adalah satu langkah yang berani diambil, bersama selebriti tempatan Fizz Fairuz, Zain Saidin dan Azura Couture antara lain sudi menghadiri majlis ini dengan personaliti mereka yang berwarna-warni dan serikan lagi dengan Ice-Watch untuk disesuikan dengan personaliti mereka.

Bersama koleksi musim luruh/sejuk 2014/2015 yang terkini, selebriti tertarik untuk mengayakan reka bentuk terbaru jam tangan Ice-Watch untuk stail dan kepelbagaian warna termasuklah Ice Chrono Drift, Ice Canvas, Ice Vintage Chrono, Ice Glam Pastel & Ice Denim.

Ice-Watch merupakan jam tangan berjenama mewah dengan harga berpatutan berasal dari Belgium telah mengambil dunia dengan pantas dan di Asia dengan cepat menarik hati peminat, sama ada muda dan berjiwa muda. Ice-Watch diedarkan secara eksklusif oleh Kumpulan Habib di Malaysia.

Dato ‘Meer Habib, Pengarah Urusan Kumpulan Habib, berkata pada pembukaan, “Ice-Watch telah mendapat sambutan yang besar setelah Kumpulan Habib mengambil alih pengedaran jenama unggul pada awal tahun ini. Sebagai pengedar eksklusif, kami amat terujadan lebih berani tentang pengambilan jenama ini dan lebih inovatif untuk ke peringkat seterusnya. Pelanggan kami diberikan keseronokan dan untuk tampil lebih ceria bersama jam tangan, dan kami berharap untuk membawa masuk lebih banyak koleksi dan membawa jenama Ice Watch ke persada negara. “

Butik di Nu Sentral adalah yang ke-7 dibuka pada tahun ini sahaja, berikutan gengan kemunculan sulung di Ampang Point, The Curve dan pusat membeli-belah Alamanda di Lembah Klang, dan juga di bahagian-bahagian lain di negara ini, iaitu, Gurney Paragon di Pulau Pinang, Palm Mall di Seremban, Komtar JBCC di Johor Bahru dan yang paling baru-baru ini, East Coast Mall di Pahang. Dua lagi butik disasarkan akan dibuka pada akhir tahun.

Bergaya dan mudah di gayakan ada cirri-ciri Ice-Watch yang merupakan salah satu jenama yang paling pesat berkembang sejak diperkenalkan pada tahun 2007 dalam kategorinya di seluruh dunia. Ice Watch juga boleh didapati dalam pelbagai koleksi, dari kalis air Ice-Ramic sehingga minimalist ICE. Jenama ini juga akan melancarkan beberapa warna hip terbaru dalam Forever Collection pada tahun ini, yang akan memikat hati pengemar aksesori di mana-mana.

Butik Ice-Watch di Nu Sentral dan pusat membeli belah yang lain dibuka untuk para pengemar jam tangan  tujuh hari seminggu dari 10 pagi – 10 malam, sementara Butik Ice Watch yang terletak di at Ampang Point di buka setiap hari dari 10 pagi – 8 malam. Pelangan boleh melayari ke laman http://www.facebook.com/ice.watch untuk lebih mengenali Ice-Watch.


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *