(SEMASA) Whoosh Eyewear memperkenalkan koleksi cermin mata terkini dan hos pertama acara Miss Whoosh Glamorous

Kuala Lumpur, December 16, 2016 – Hari ini ditanda hari yang bersejarah kepada Woosh Eyewear – jenama saudara Focus Point – dimana acara Miss Whoosh Glamorous pertama dihos oleh mereka.
“Pantas. Segar. Maju” – adalah kata-kata yang sempurna mengambarkan penciptaan Whoosh. Tujuan cermin mata Whoosh diperkenalkan adalah untuk memenuhi trend anda yang menilai gaya, mutu, dan nasihat professional di mana sahaja.

Whoosh menawarkan bingkai pelbagai jenis gaya dari Korea, dikategorikan di bawah 3 gaya tersendiri – BERGAYA, URBAN dan VINTAGE dimana dengan harga yang berpatutan yang tiada fee tersembunyi atau caj cetakan baik.

Selain daripada membetulkan penglihatan seseorang, cermin mata juga dianggap sebagai aksesori fesyen pada zaman sekarang. Elemen ini dapat bawakan pakaian dan gaya seseorang. Kini, memperkenalkan 80 pasang cermin mata Whoosh

Eyewear yang trendi kebelakangan ini – dimana semua serbaguna dengan penampilan dan gaya tersendiri. Koleksi terbaru ini akan dipamerkan oleh Miss Tourism International World Pageant – menyimbolkan gaya, keindahan dan keyakinan – juga menggabungkan jenama persona.

54 wanita yang menakjubkan dari seluruh dunia dengan pakaian koktel dan koleksi cermin mata Whoosh terkini di atas landasan. Sedangankan mereka tengah bergaul dengan orang ramai, finalis dengan perasan keterangsangan menunggu pengumuman pemenang. Wanita-wanita tersebut dipilih berdasarkan keayuan, keanggunan dan kehadiran di atas pentas. Salah satu daripada mereka akan balik sebagai duta Whoosh, memperagakan koleksi terkini Whoosh, dan tentunya gelar yang amat didambakan Miss Whoosh Glamorous.

“Kita amat berbesar hati untuk bekerjasama dengan D’Touch International Sdn Bhd, penganjur Miss Tourism International Worl Pageant, untuk menyampaikan anda wakil dari seluruh dunia yang membawa mesej yang kukuh tentang kedamaian, muhibah dan bertimbang rasa,” kata Dato’ Liaw Choon Liang, Presiden dan CEO Focus Point Holidings Berhad.

Di antara panel hakim untuk acara tahun ini ialah Pengarah Urusan & Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan PKT Logistics Group Sdn Bhd Dato Michael Tio, CEO dan Pengarah Kreatif A Cut Above Datin Winnie Loo, Miss Malaysia Queen of Tourism 1996 Cik Zoee Tan dan Miss Malaysia Tourism Queen 2004 Cik Lavence Lim.

Selepas acara utama, para hadirin teleh dijemput untuk meraikan acara kemuncak hari itu di ranting Whoosh dan menikmati makanan ringan bertema Natal, Komugi Japan yang kepatutan.

Untuk informasi lebih lanjut, sila layari http://www.whoosheyewear.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *