(HIBURAN) Filem ” Pada Suatu Cinta Dahulu “

Spread the love

IMG_6122Rasa tertekan Zainal dengan alam perkahwinannya yang sekarang ini, mengingatkan beliau kembali tentang memori silamnya. Pada 18 tahun yang lalu, ketika dia di alam persekolahan Zainal terkenal dengan kenakalannya ketika itu Zainal baru tingkatan 4. Waktu itu Zainal mempunyai seorang kekasih yang bernama Nora. Sikap Nora yang lurus bendul membuatkan Zainal mula bos


IMG_6098
Namun sejak perkenalan Zainal dengan Azura seorang gadis yang cute dan pendek, membuatkan Zainal semakin hari semakin menyukai sikap Azura yang selamba itu. Namun segalanya berubah apabila Zainal mengetahui Azura menghidap penyakit kronik. Walaubagaimana pun Zainal tetap ingin meneruskan hubungannya bersama Azura, tetapi gadis itu terus menghilangkan diri tanpa pengetahuan Zainal.

Berbalik pada tahun sekarang, Zainal ditakdirkan berjumpa semula dengan Azura. Azura menceritakan perkara yang sebenar bahawa selama ini dia menyamar sebagai pelajar sekolah kerana ingin menyiapkan penyelidikan psikologinya.

Adakah Zainal tetap meneruskan hubungannya bersama Azura? Siapakah yang menjadi pilihan Zainal? Semuanya akan terjawab dalam filem romantik komedi, ’Pada Suatu ‘Cinta’ Dahulu’.

Penerbit: Mejar (K) David Teo
Pengarah: Hashim Rejab
Pelakon: Intan Ladyana, Wawa Zainal, Eddie, Zalif Sidek, Eddy Rauf Afro

IMG_6133


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *