(HIBURAN) Pelancaran ‘Peace Yall FM’

Spread the love

IMG_7067
Jom alami pengalaman baharu, pasi berbeza dari yang sedia ada, Kini Radio juga bervisual. Peace Yall FM Radio Online berkonsepkan Radio Interakif yang dimiliki sepenuhnya oleh Dato’ AC Mizal atau lebih dikenali sebagai ‘Mr Versaile’ yang merupakan seorang Usahawan berjaya, Pelakon, Penyanyi, Pelawak, Pengacara dan bekas Penyampai Radio di Malaysia yang sememangnya WOW!.

VJ INTRO (PRESSKIT)

Datin Emylia Rosnaida merupakan ‘Vice President’ Peace Yall FM dan berpengalaman selama 20 tahun dalam industri. Professional dalam bidang peragaan, lakonan, dan merupakan seorang usahawan berjaya.

Peace Yall FM akan bersiaran 24jam sehari dan akan beroperasi sepenuhnya melalui sistem interakif secara aplikasi dengan hanya satu klik untuk memuat turun aplikasi di ‘Apps Store’ bagi pengguna Apple iOs atau ‘Google Play Store’ untuk pengguna sistem perani Android. Anda juga boleh melayari saluran interakif ini melalui laman sesawang www.Peaceyallfm.com menerusi komputer atau pelayar mudah alih. Berkonsepkan ‘satu klik’ Peace Yall FM komited membawakan satu pengalaman yang pasi Luar Biasa sejajar peredaran semasa yang pasinya ‘BOOM’

SEGMENT SLOT

Pendekatan Media alaf baru ini bertujuan menyunik minat Generasi Y merasai inovasi teknologi masa kini dan kami di Peace Yall FM menjadi perinis membawakan Radio Interakif bervisual Dwibahasa pertama di Asia Timur Selatan.

peaceyall

Peace Yall FM idak diwajibkan dengan format tertentu dan sememangnya kami ‘VERSATILE’ pasinya yang Terbaik dan Trendy. Peace Yall FM akan dibarisi gabungan Star VJ seperi Adlin Aman Ramlie, Joey Daud (Jalur), Sobri Anuar, Emelda Rosemila, Syuk (Balas), Abam (Bocey), Fad (Bocey), Vicha (SayWho) dan Bochil (SayWho). Manakala barisan VJ Junior dibarisi oleh Kiki, Wirda, Haili, Elfe, Aizat Ishak, Rendy Ricky, Aqinna, Elfie Azlan, Iema Haris dan Jeed Zulkifli yang mampu memberikan anda impak luar biasa disertakan Infotainment terkini berkonsepkan 1 Klik.

Nantikan kemunculan sesuatu yang lebih dari Luar Biasa. Peace Yall FM! Terbaik dan Trendy!


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *