(SEMASA) PUMA “The Evolution of Suede ” telah tiba ke kemuncaknya

IMG_9565small

The Evolution of Suede telah tiba ke kemuncaknya.  Dengan dengan kerjasama Raising the Bar, Evolution of Suede Finale Party yang ditaja oleh Tiger dan Smirnoff  ini menandakan sambutan besar-besaran PUMA Suede ke 45. Majlis yang diadakan di CapSquare Hall, Kuala Lumpur ini telah dirasmikan oleh rakan-rakan PUMA, seperti James Baum, Nadhira, Zain Saidin dan ramai lagi personaliti dari pelbagai rumpun budaya yang berbeza di Malaysia.

PUMA EVOLUTION OF SUEDE PARTY ini mempamerkan karya seni daripada 30 orang seni yang merealisasikan Inovasi  2058 Future Suede membawanya ke kehidupan realiti. Peserta juga dihiburkan dengan malam yang dipenuhi dengan genre muzik dari masa lalu dan sekarang, serta tarian dan aktiviti-aktiviti lain yang menarik seperti grafiti secara langsung dan barisan koleksi kasut yang direkabentuk oleh artis-artis grafiti yang berbakat.

Mr Dan dan Shikara, yang merupakan dua personaliti terkenal dalam senario hip-hop Malaysia menjadi emcees pada malam itu. PUMA EVOLUTION OF SUEDE PARTY bermula dengan ‘Evolution of Dance’ yang dipersembahan oleh pemenang Showdown 2011, EleColdxHot. Orang ramai turut dihiburkan dengan persembahan Beatbox dengan Koujee, pemenang Tag-pasukan Beatbox Battle Malaysia 2011, bersama-sama dengan DJ Battle antara DJ DJ Fuzz dan DJ H3, dan juga MC Battle antara MC Mio dan Micwrecka. Selain itu  K-Town Clan mengeggarkan pentas bersama artis hip-hop terkenal Malaysia seperti CLoco, Samir Da Bersama, Lady D, Waris, dan Juzzthin.

Pada acara itu, terdapat aktiviti-aktiviti bukan hiburan antaranya lukisan grafiti secara langsung (live) oleh artis grafiti, Newba, serta melukis grafiti di atas kasut oleh artis-artis grafiti, Bee daripada PHBKLK, Iqbal Kids Segar, Carpet, Katun, dan Nenok. Tiga pasang PUMA Suede telah diberikan kepada tiga gambar yang paling kreatif melalui Instagram dengan kempen hashtags # ForTheStreet, # MY dan @ PUMA.

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai “Evolution Of The Suede” ini, sila lawati :

http://madeforthestreet.com.

“The Future Suede” kini boleh didapati di kedai-kedai PUMA di One Utama, Bangsar Village 2, Pavilion KL, Queensbay Mall, Sunway Pyramid, Suria KLCC dan The Gardens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *