(SEMASA) Variasi Terbaru Antabax Nature Dengan Minyak Tea Tree dan Pudina untuk Kulit Lebih Bersih Secara Semulajadi

Spread the love

Antabax Nature_Group 

Shah Alam, April 20, 2016 – Rangkaian mandian kegemaran ramai, Antabax Antibacterial Nature kini dapat melindungi kulit anda dan orang tersayang dengan tambahan manfaat daripada Minyak Pudina dan Tea Tree.

Antabax Nature 250mlKajian menunjukkan Minyak Tea Tree mempunyai unsur antimikrobial, antibakteria serta anti fungus. Ia telah terbukti sebagai penyelesaian terhadap kulit yang terdedah dengan risiko berjerawat dengan ciri-ciri antibakteria kuat untuk membunuh kuman dengan berkesan.

Minyak Pudina pula mengandungi menthol yang memberikan elemen penyejukan dan menenangkan kulit. Ia menyuburkan kulit yang kusam dan memperbaiki tekstur kulit berminyak. Minyak pudina dapat mengembalikan tenaga setelah penat melakukan aktiviti seharian.

Dengan Sistem Perlindungan Derma Antabax untuk 24 jam perlindungan daripada kuman dan Serum Pelembap Mikro yang mengandungi vitamin untuk kulit, setiap mandian akan memastikan anda terlindung daripada 99.99% kuman dan menjadikan kulit anda lembut, licin dan subur.

Antabax Nature 650ml_PromoDiuji secara dermatologi dan terbukti lembut pada kulit, formulasinya yang terdiri daripada bahan-bahan istimewa, termasuk ciri-ciri antioksida daripada Vitamin C dan E, serta mampu meremajakan kulit melalui Vitamin B (B3, B5, & B6)

Antabax Nature sesuai dengan mereka yang mempunyai gaya hidup aktif dan memerlukan perlindungan antibakteria tanpa mengeringkan kulit. Diperkaya dengan Minyak Tea Tree dan Pudina, yang diketahui dapat mengurangkan masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan kulit berminyak secara semulajadi. Dengan Antabax Nature, kulit anda akan lebih bersih dan sihat.

Antabax Nature_BarSoapKesan yang menyegarkan dapat dirasai dengan penggunan Antabax Nature. Ia mempunyai aroma kayu putih dan ozonic accord yang mampu membuatkan anda lebih bertenaga sepanjang hari. Dengan wangian segar dan tidak berlebihan, ia sesuai untuk lelaki mahupun wanita.

Produk Antabax diiktiraf halal dan memberikan pengguna Muslim keyakinan untuk menggunakan produk ini.

Antabax ‘Perlindungan Tanpa Was-Was’.

Antabax Nature dengan Minyak Tea Tree dan Pudina dijual pada harga:-

  • 250ml untuk RM 6.10
  • 975ml untuk RM 14.15
  • 550ml untuk RM 8.15
  • Packet of bar soaps (Buy 3 Free 1) 120 g untuk RM5.60
  • Packet of bar soaps (Buy 3 Free 1) 85g untuk RM4.05

Untuk menjadi sebahagian daripada komuniti Antabax, sila pilih “Like” di laman social Antabax, www.facebook.com/NewAntabax.


Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *